50 kapitola

1.9K 96 15
                                    

Harry:

S Anet jsme vyndaly všechen nákup z auta a  odnesli ho do kuchyně a všechno jídlo a pití jsme daly na svá místa. ,,Asi bych těm holkám měla poslat tu fotku" zamyslela se, a vytáhla z kapsy mobil, a začala posílat ty fotky z dneška. ,,Vy už jste tady jo? Kde jste byli" přiběhl Loui se širokým úsměvem. ,,Jo jsme a byli jsme nakoupit jídlo na dnešek" odpověděl jsem mu a on přikývl. ,,Asi za hodinu až dvě přijdou holky se Zaynem" oznámil nám v klidu a my přikývli na souhlas. ,,Jo a budem muset něco uvařit k obědu, protože asi nikdo nechce začít párty s prázdným žaludkem" zasmál se. ,,to ne tak něco budeme muset vymyslet" zamyslel jsem se. ,,Jestli chcete tak něco uvařím, ale nevím jestli vám to bude chutnat" ozvala se Anet  a já se na ní otočil. ,,Lásko jak chceš nechci tě do ničeho nutit a mě bude chutnat všechno co uvaříš, a Ni s ní taky všechno" usmál jsem se ,,Tak já něco sesmolím dojdeš prosím pro Emily," usmála se tak krásně na mě a já přikývl na souhlas, a šel jsem do obýváku. Emily se bavila s kluky a já jsem je musel vyrušit ,,Em?" začal jsem a ona se na mě podívala ,,Ano? Co se děje Harry?" zeptala se ,,Anet tě volá je v kuchyni" oznámil jsem jí ona poděkovala a odešla za ní.

Aneta:

,,Em? Na co máš chuť z jídla? Napadlo mě, že bych mohla uvařit něco z český kuchyně tak aby ti to taky přišlo k chuti" usmála jsem se když konečně přišla. ,,Co třeba svíčkovou?" vypískla a já na souhlas přikývla, protože je to skvělý nápad. ,,Dobře skvělý nápad" souhlasila jsem, a vrhla jsem se sama do vaření, a Em zmizela kdo ví kde. Po hodině jsem slyšela hlasy z chodby, a pak ke mě přišli holky. ,,Tak co to bude kuchařko?" zeptala se El a nahlédla do hrnce, kde se už dovařovala omáčka. ,,Svíčková" řekla jsem česky, a ony si vyměnily pohled ,,Je to český jídlo a když vám to nebude chutnat a ani klukům tak si objednáte pizzu" vysvětlila jsem situaci. ,,Dobře za jak dlouho to bude?" zeptala se zvědavě Perrie. ,,Už to je jen vyndej prosím z lednice ty knedlíky a zavolej kluky s Em" poprosila jsem jí a ona přikývla.

,,Tak snad vám to bude chutnat" řekla jsem,a  zkoumala jejich pohledy když to ochutnávaly společně s Emily. ,,To je úžasný" vypískl Harry a začal do sebe ládovat více jídla. ,,Je to super" souhlasily kluci  a holky. ,,Tak to jsem ráda" usmála jsem se upřímně a také se vrhla do oběda. ,,Asi se přestěhuju k vám" řekl Ni po obědě a ještě si přidal jídlo, protože je to prostě Niall. ,,bro na to zapomeň" řekl škádlivě Harry  a přitáhl mě k sobě a Ni se zatvářil na oko ublíženě. ,,Fajn" řekl, a dál se věnoval jídlu, a my jsme šli připravovat ven alkohol, džusy a podobný věci. 

,,Tak začínáme" zařvaly kluci asi ve dvě hodiny odpoledne, a začala hrát hlasitá hudba, a začaly jsme tančit zpívat a dělat všejaké kraviny, a trochu se začalo popíjet. ,,Na nás dva" přiťukla jsem si s Harrym, který si furt jen chtěl připíjet. ,,Harry nezapomeň že se hned nemusíš opít" řekla jsem s úšklebkem. ,,Jo já vím" souhlasil, a začal zpívat story of my life a kluci se k němu samozřejmě přidaly. Najednou mě Harry popadl a rozutekl se směrem k bazénu a hodil mě do vody , a ze shora se smál mně. Viděla jsem za ním Nialla, který na mě mrkl a šlo vidět že je se mnou spojenec . ,,Harry to není sranda já měla u sebe telefon a musí bejt někde ve vodě" řekla jsem zoufale, a on se trochu naklonil aby se podíval zda ho uvidí, a Niall ho v rychlosti  strčil tudíž skončil ve vodě vedle mě a já dostala záchvat smíchu když  se Harry vynořil, a měl vlasy přilepené i na očích. ,,Fakt sranda" řekl na oko uraženě ,,no je" zasmála jsem se, a rukou jsem mu urovnala vlasy aby mohl vidět. ,,Myslel jsem že mě nezradíš" řekl směrem k Niallovi ,,Nezradil jen jsem pomáhal Anet přeci jenom jsem si pochutnal na tom obědě" bránil se Ni a ušklíbl se na něj, a odešel se bavit za ostatními. ,,To je hrozný můj brácha se spolčil s mojí přítelkyní  a shodily mě do vody" řekl ublíženě ,,ty jsi si začal" bránila jsem se. ,,No jo no přece se nebudem hádat" namítl, a začal mně líbat. Svoje nohy jsem obmotala kolem jeho těla  ruce jsem spojila za jeho krkem, a cítila jsem jak se usmál do našeho líbání. ,,Hej vy dva nerozdávejte si to v tom bazénu" zařval na nás Loui. ,,Hale my nejsme ty" zasmál se Harry a pomohl mi ven z bazénu. ,,Asi by jsme se měli jít převléct" zasmál se Harry ,,jo to je pravda" souhlasila jsem.

Je už asi osm večer, a opravdu to tu žije. Všichni krom mě, Pezz a Em jsou opilí a je dost vtipný je pozorovat. Sice jsem měla pár skleniček,ale jsem v pohodě takže asi tak. ,,Asi už by jsme měli skončit" řekl Harry s povzdechnutím a všichni souhlasily. ,,Měly by jsme si zabalit" šeptla jsem směrem k Harrymu, a ten na souhlas přikývli, ale ještě nastalo loučení s holkami s kluky ne protože nás odvezou na letiště. Bylo to dost těžký se s nimi loučit, ale bylo jasné že se to jednoho dne stane. Asi po půl hodině kdy ukápla nějaká ta slza jsme šli s Harrym si zabalit potřebné věci a já všechny, které tu mám. Venku jsem si nechala černé legíny, bílé tílko a Harryho mikinu kterou jsem si přivlastnila. Kufr jsem nechala u postele, a nechala si tu to oblečení ještě jsem se převlékla do pyžama  a zamířila do Harryho pokoje. Lehla jsem si vedle Harryho a usnula  v jeho objetí.

Ahoj snad se vám líbí a nenudí vás to :)


Tábor s One DirectionKde žijí příběhy. Začni objevovat