15

218 10 4
                                    

Pov Skylar:

*Ting Dong, Ting Dong!*

Ik ren als een mongool naar beneden en schreeuw iedereen naar de woonkamer. Ik doe de deur open en voor me staat een middelmatige lengte meisje met kort zwart stijl haar, bruine ogen en een bleke huid. D'r ogen zijn vochtig en een beetje rood, en d'r lippen helemaal opgezwollen, ik ken d'r langer dan vandaag en goed genoeg. Goed genoeg om te weten dat dit maar 1 ding betekent, ze heeft gehuild.

"Hey mia, kom binnen."

Ze stapt rustig naar binnen en geeft me een knuffel en kus op m'n wang. Daarna loopt ze door naar de woonkamer. Ik loop snel naar de keuken en pak een glaasje water en de koektrommel mee. Als ik binnen kom in de woonkamer zie ik dat ze tegen Dylan aan leunt, met d'r gezicht in z'n shirt. Ik hoor zachte snikjes, Dylan wrijft over d'r rug terwijl Tony lieve en troostende woordjes naar d'r toe fluistert. En m'n vader? M'n vader staart naar buiten alsof hij iets dood heeft zien gaan. Ik geef t water vlug aan Dylan, zodat hij t aan mia kan geven. Ik heb gemerkt dat Dylan een soort van de enige is die mia rustig kan krijgen. Als mia een beetje gekalmeerd is en m'n vader weer enige tekens van leven laat zien begin ik maar.

"Mia heb je misschien enig idee waar Chelsea zou kunnen zijn? Jullie zijn beste vriendinnen en jullie vertellen elkaar alles? Ze vertelde je zelfs dat we friends with benefits zijn en hoe vaak we t doen..."

"Uhm ja ik denk t wel... Wist je nog vorige week toen jullie ruzie hadden omdat je te dronken was en weer een ander wijf naar huis had meegenomen en haar kleren had gegeven die van Chelsea waren? Toen liep ze weer boos weg toch? Die dag hadden Chelsea en ik afgesproken en toen ik voor jullie deur stond en aanbelde deed niemand open, ik belde Chelsea 1000 keer maar ze had geen bereik, en jou belde ik ook maar jij was als een mongool knock out. Dus toen in de avond belde Chelsea me op en verontschuldigde ze zich, en toen vroeg ik d'r waar ze de hele dag was, en toen zei ze iets met een kelder, buurthuis en niemand kent die plek ofso... Komt dat jullie bekend voor?"

Im in love with my enemy...Where stories live. Discover now