9

235 9 0
                                    

Pov Skylar:

Ik wordt wakker en voel dat er iets zwaars op me ligt. Doordat het 04:00 AM is en m'n gordijnen gesloten zijn is het pikdonker in mijn slaapkamer. Ik doe m'n nachtlampje aan en zie dat Chelsea als een klein kind met d'r hoofd in m'n nek ligt en d'r armen om me heen geslagen heeft.

Heel voorzichtig til ik d'r op en leg d'r goed op bed. Ze heeft d'r mondje een beetje open als ze slaapt en d'r wimpers zijn van d'r zelf al super lang waardoor t haar wangen raken. Haar wangen zijn licht roze doordat t zo benauwd is. Damn d'r rondingen komen goed uit in die kleren, ik ben bij dat ze alleen zo aanheeft als ze alleen met mij is. Met die gedachte loop ik naar t balkon om een sigaret te roken. Als ik klaar ben ga ik weer naar bed waar ik nog een keer naar Chelsea kijk en t nachtlampje dan uitmaak. Ik nestel me goed en stevig tegen Chelsea aan en sluit dan m'n ogen. Morgen weer een nieuwe dag, nu rusten en m'n hoofd even leegmaken.

Pov Chelsea:

Langzaam open ik m'n ogen en kijk ik naar 't schermpje van de gouden iPhone 6s die naast me licht. Ik zie dat t 10:00 AM is. Rustig leg ik Skylar z'n telefoon op het nachtkastje. Ik heb ook een gouden iPhone 6s alleen de mijne zal wel ergens in de woonkamer liggen. Toen we gisteren terug kwamen van het feest was ik bek af. En zoals gewoonlijk moesten Skylar en ik weer ruzie krijgen. Ik was een beetje dronken en begon te klef te doen tegen een jongen wat Skylar blijkbaar boos maakte. Vervolgens begon hij een wijf dat zo de manager kon zijn van Mac cosmetics half droog te neuken wat mij woedend maakte. En aangezien ik agressie problemen heb, wat Skylar ook weet... Heb ik dat wijf een klap tegen d'r neus gegeven en ben toen met Dylan en Tony naar buiten gelopen om vervolgens naar huis te gaan. Jammer genoeg moest ik van de jongens wachten omdat ze hun vriend zo nodig mee moesten nemen. Toen we aankwamen bij Harry zijn de jongens uitgestapt en was Skylar al wat nuchterder en kon hij dus verder rijden naar huis. In de auto hebben we geen ene woord tegen elkaar gezegd en elkaar niet eens een blik gegund. Toen we thuis aankwamen ging hij gelijk naar de badkamer en heb ik nog een beetje opgeruimd. Toen hij klaar was en al in bed lag ben ik snel gaan douchen en daarna in bed gaan liggen. Ik heb heel de avond doorgeslapen als een kind van 1. En nu lig ik dan nog steeds met de gene met wie ik ruzie heb samen in 1 bed. We hebben wel vaker ruzie hoor daar niet van. Ik snap nog steeds niets waarom ik boos werd eigenlijk, ach ja t zal wel. Ik heb geen tijd om daarover te stressen. Opeens voel ik dat Skylar beweegt en licht knijpt in m'n borsten. Dat is iets wat hij altijd doet als we slapen. Zelfs als we 5min gelden nog oorlog hebben gehad.

Tja het zit namelijk zo: ik heb zijn sixpack en kaaklijn en al z'n shirts geclaimd. En hij mijn borsten en billen. Ja ik vind t wel eerlijk zo.

Ik haal Skylar z'n hand rustig weg en ga naar de badkamer om me op te frissen. Als ik m'n tanden heb gepoetst en klaar ben met douchen doe ik snel m'n make-up op en trek ik een setje ondergoed aan van de Victoriasecret.

Ik doe m'n handdoek om mn haren heen en loop dan in m'n ondergoed de kamer binnen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik doe m'n handdoek om mn haren heen en loop dan in m'n ondergoed de kamer binnen.

Ja niet overdrijven we zijn kamergenoten en hebben elkaar zelfs naakt gezien.
Ik loop naar m'n inloopkast en merk dat Skylar al wakker is aangezien de PlayStation fucking hard staat. En hij weet dat ik t haat, kort samengevat... Skylar houdt van uitdagen en uitlokken. Zodra hij mij de slaapkamer inziet lopen scant hij me even van top tot teen en richt zich dan weer op t spel.
Ik kleed me snel aan en doe dan al m'n nodige spullen in m'n tas:
- pakje sigaretten
- 2 aanstekers
- make-up voor t geval dat
- flesje water
- oplader
- oortjes
- portemonnee
- paspoort
- nog een aantal spullen voor Sky

Ondertussen is Sky ook al gedoucht en klaar en pakt hij een Louis Vuitton tas die te hoog voor me was. Nog steeds negerend. Snel pak ik Sky en mijn kleren die we nodig hebben en stop ze in de tas. Sky pakt nog z'n deo's en parfum's en gel's en stop die ook in de tas. Als we klaar zijn pakt Sky de tas van me over en doe ik de deur op slot en samen gaan we naar de auto. Op weg naar Harold. 'T huis had ik gisteren al opgeruimd dus dat hoefde ik vandaag niet meer te doen. Alleen t bed opmaken maar dat had Sky al gedaan.
Outfit Skylar:

Outfit Chelsea:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit Chelsea:

Outfit Chelsea:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Im in love with my enemy...Where stories live. Discover now