12

182 6 0
                                    

Pov Chelsea:

"Ja Harry vertel wat is er?". Ik kijk m een beetje niets snappend aan... "Chelsea, je ouders... Ze, ze zijn dood. Ze waren onderweg hier naar toe, en toen hebben ze een auto ongeluk gehad. Je vader z'n band was te glad waardoor ze van de weg af zijn gereden, en zo in het water terecht zijn gekomen. Ze zijn alle twee met je broer samen gevonden maar... Ze hebben t niet overleefd. Ze hadden mij als eerst gebeld omdat Skylar je kamergenoot is en ik z'n verzorger ben. Ik heb ze uitgelegd dat je tijd nodig hebt om na te denken en t te laten zakken en dat je daarom zelf de begrafenis datum uit mag kiezen. Je bent vanaf nu een wees,... Maar ik zou graag met plezier en alle liefde je voogd willen worden..." Na de woorden van Harold had ik niet eens door dat ik aan t huilen was. Al de drie jongens zitten aandachtig en vol met medelijden te luisteren naar t verhaal. "HAHA, denk je serieus dat ik hierover ga lopen treuren? Morgen is de begrafenis. En ik heb geen ouders nodig. Ik heb niemand nodig. Dus ook jou niet." Ik pak m'n tas en loop woedend het huis uit. De deur laat ik extra hard knallen en stap dan in de auto van Skylar. Ik start de motor en rijd in volle vaart, zo snel als ik kan naar m'n eigen plekje. De kelder.

In onze buurt is een buurthuis dat erachter een kelder heeft. Niemand kent deze kelder volgens mij behalve ik. Want iedere keer dat ik er naar toe ging was er niemand. Ik had een keer ruzie met Skylar, en was toen boos uit onze appartement weggelopen en reed toen in de regen met snelheid over straat. Totdat de benzine natuurlijk op moest zijn. Toevallig stopte ik voor t buurthuis en zocht onderdak. T buurthuis was natuurlijk dicht, maar de kelder had een achterdeur en zo was ik naar binnen gegaan. En nu ga ik er steeds naartoe waneer ik alleen wil zijn en na wil denken. 

Ik stap uit en ren naar de kelder. Hier laat ik al me emoties los komen. Niemand die me kan zien en niemand die me hoort. Hier ben ik helemaal alleen, net zoals ik vanaf nu altijd en overal zal zijn... Alleen...

Im in love with my enemy...Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu