4

273 9 3
                                    

Pov Chelsea:

Ik loop/ren de trap af naar beneden. Maar ach ja, ik zou Chelsea niet zijn als ik niet zou vallen van de paar laatste treetjes. "Uhg kut trap!" Ik sta op en zet m'n outfit recht.

Ik loop naar de woonkamer en amuseer mezelf door toe te kijken hoe Skylar een meisje valse hoop geef door haar te zoenen in onze deuropening

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop naar de woonkamer en amuseer mezelf door toe te kijken hoe Skylar een meisje valse hoop geef door haar te zoenen in onze deuropening. Ik zou me zelf niet zijn als ik dit zou verpesten voor Skylar en ik ben graag altijd mezelf dus... "Kijk uit dat je elkaar niet inslikt he!" Roep ik hard vanaf de bank. Skylar draait zich naar me toe en geef me een dodelijke blik. Maar zoals altijd negeer ik die en ga ik verder. "Je bent wel voor 1 avond he, dat weet je toch?" Vraag ik zo duidelijk mogelijk aan t meisje. Ze draait zich terug naar Skylar en geeft m een blik van: zeg me dat ze liegt en ik ben van jou. Als Skylar na 2 seconden haar nog steeds stil aankijkt rollen er tranen van d'r wangen en geeft ze Skylar een klap. Oei die zag ik niet aankomen. Ze vouwt d'r kleding recht en loopt weg. "Bye bish bye!" Roep ik d'r nog toe. En toen... gooide Skylar de deur met een klap dicht. "BAM!" Skylar komt in boze passen naar me toe en komt tegenover me hangen. Met 1 hand pakt ie m'n polsen vast en met de andere duwt ie m'n schouder dichter tegen de bank aan. Ik schrik even maar herstel me weer.

"Dit is de eerste en de laatste keer dat je je bemoeit in m'n leven." Zegt Skylar met een kille sten.

"HAHAHAHAHA ik laat me echt niet vertellen door jou wat ik wel en niet mag en moet doen hoor sweety. "

"Als ik jou was zou ik luisteren. Tenzij je wilt dat ik en m'n boys je leven tot een hel maken..."

"'Maar jammer voor jou, sorry not sorry, ben ik jou niet en jij mij niet. En Jezus is geen koe en een koe is geen Jezus."

"Ik heb je gewaarschuwd!"

"En ik jou, dus kanker nu op en ik wil eten."

"Ik zal je leven tot een hel maken."

"Doe dat maar nadat we hebben gegeten."

En met die laatste woorden duwde ik z'n arm weg en liep naar de deur om vervolgens weg te gaan. Skylar sloot t huis nog even af en kwam daarna achter me aan. Waar we heen gingen wist ik niets dus besloot ik maar hem te achtervolgen. Totdat we iemand in de gang tegenkwamen...

Im in love with my enemy...Where stories live. Discover now