13

196 7 0
                                    

Pov Harry (Harold):

"Ehm..., het spijt me meneer Jansen, Ik weet zeker dat ze bij zal komen en... U hoorde t morgen is de begrafenis. Ik zal u vanavond alle informatie sturen. En ik hou u nog op de hoogte wat betreft de erfenissen! Nog een fijne avond. Dag."

Ik weet dat Chelsea niet meende wat ze zei. Ik weet hoe t voelt om op jonge leeftijd je familie kwijt te raken. Je hebt t gevoel dat je helemaal niemand meer hebt en je er helemaal alleen voor staat. Maar dat is niet zo. Ze is en zal altijd mijn kleine meisje zijn en ze heeft mij, voor nu en altijd.

"Pap? Wat gebeurt er nu?" Skylar tikt me rustig bij m'n schouder aan terwijl de andere twee jongens me vol medelijden aankijken. Ze zijn alle drie mijn zonen en ik moet sterk zijn voor hun! Ik droog snel m'n tranen af en zet een glimlach op.

" Niets m'n jongens! Chelsea heeft tijd nodig. En Sky met jou heeft ze al ruzie dus naar jou gaat ze denk ik niet luisteren. Geef haar wat ruimte. Ze zal vast terug komen later op de dag. Gaan jullie maar naar boven. Ik heb vertrouwen in m'n meisje ik weet dat ze beter en sterker is dan dit."

Pov Skylar:

"Niets m'n jongens! Chelsea heeft tijd nodig. En Sky met jou heeft ze al ruzie dus naar jou gaat ze denk ik niet luisteren. Geef haar wat ruimte. Ze zal vast terug komen later op de dag. Gaan jullie maar naar boven. Ik heb vertrouwen in m'n meisje ik weet dat ze beter en sterker is dan dit."

M'n vader heeft makkelijk praten. Ik WOON samen met Chelsea. Ik weet dat ze of gaat blowen, drinken, of met een jongen naar bed gaat. We zijn dan wel friends with benefits... Maar ik ben nog wel half verantwoordelijk voor haar. Als er iets met d'r gebeurt breekt m'n vader.

Oh haha ohjha dat hadden we jullie natuurlijk niet verteld... Ach ja sommige dingen zijn ook prive, maar ik heb me toch al versproken... Chels en ik zijn friends with benefits. We hebben elkaar beloofd dat er drie vaste regels zijn!

Namelijk:
1- geen gevoelens
2- alleen thuis
3- niet tijdens een relatie met iemand anders.

Im in love with my enemy...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα