~10.Bölüm~

5.4K 360 78
                                    

Birşeyler yazdım umarım beğenirsiniz.

Iyi okumalar

♥♥♥

Bugüne kadar yaşadığım gün boyunca kalbimde hissettiğim tek şey acıydı. Ailem öldükten sonra da sevgilimden ayrıldıktan sonra da. Yaşadığım acıların tarifi yoktu. En ihtiyacım olduğum zamanda yanımda olmayan sevgilime lanetler okurken kendimi başka bir hayatta buldum. Kalbimde hissettiğim acı artık tatlı bir acıydı. Benim için bu sefer güzel bir acıydı ve daha da kötüsü de bu acıyı daha fazla tatmak istiyordum.

Gözlerimi delen bakışlara maruz kalmak, kalbimin hoplamasına yetmişti artardı bile. Bana bu kadar derin bakarken ona asla bakamazdım. Bakışlarına karşılık verirsem kendimi onun ruhunda bulurdum. Çünkü bu kadar yakınken ruhunu görmemek saçmalık olurdu değil mi?

Jungkook.. Beni öptü. İşin diğer ilginç tarafı, bende ona karşılık verdim. Biliyordum, ona karşı birşeyler hissediyordum. Ama şuan anladım ki bu hisler basit şeyler değil.

“Jimin.. Bana karşı boş değilsin,itiraf et.” bana hoşuna giden bir ifadeyle bakıyordu. Fakat ben şuan yanaklarımın pembe olmasıyla meşguldüm.

“Ben.. Bilmiyorum.” dedim. Aklım düşünce yetisini kaybetmişti,sadece onun dudaklarındaydı. Onun gözlerine bakamıyordum ama dudaklarına bakıyordum. Elimde değildi.

“Ama ben seni seviyorum Jimin.” dediği şeyle gözlerimi ona çevirirken şaşkınlığımı gizleyememiştim. Ben onun benden hoşlandığını sanıyordum. O beni seviyordu. Bu çok hoşuma gitmişti.

“Pekala.. Ben giyinip aşağı iniyorum. Sende biraz dinlen.”  Jungkook'un az önce yüzündeki muzır ifade gitmiş,yerini hayal kırıklığı almıştı. Benden yavaşça uzaklaştı ve dolaba doğru yürümeye başladı.Sanırım hiçbirşey söylememem zoruna gitmişti.  Bundan emindim.

“Jungkook.. B-bu çok ani olduğu için ne diyeceğimi bilemedim. Ama şunu bil ki, hoşuma gitti.” ne kadar utancımdan yerin dibine girsem de onun üzülmesine göz yumamazdım. Jungkook söylediğim şey ile bana döndü,biraz şaşırmıştı da.

“Önce üstünü giyin, dikkatim kayboluyor.” Jungkook dediğime sırıtırken bir yandan da üstünü değiştirmek için dolaba yönelmişti.

“Popoma bakmaya meraklı mısın? Çünkü havlumu indireceğim.” Jungkook hala sırıtırken gözlerimi kocaman açıp başımı elimdeki telefona gömdüm. Jungkook da üzerini giyiniyordu.

“Bana karşı ne hissediyorsun Jimin?” Jungkook üstünü giyinmiş,karşımda dikiliyordu. Telefonu bırakıp ona döndüm. Gözlerimi yere indirdim. Çünkü bu kadar utanıyorken ona bakarak ondan hoşlandığımı söyleyemezdim.

“Ben sanırım senden hoşlanıyorum.” dedim parmaklarımla oynarken.  Jungkook yavaşça yanıma oturup elimi tuttu.

“O zaman seni hayatıma davet etmeme hayır demezsin değil mi?”  kaşlarını kaldırmış yanıtımı bekliyordu. O kadar güzel sormuştu ki ona bakmadan kendimi alıkoyamadım.

“Hayır. Çok isterim.” dedim ona gülümserken. O da gülümseyip bana yaklaştı tekrar kalbime indirerek.

Kulağıma kadar yüzünü bana yaklaştırdığında kulağıma eğildi.

“Az önce birşey demediğinde beni ne kadar korkuttun biliyor musun?” kısık sesle sormuştu.  Nefesi boynuma değerken titrememe engel olamadım.

“A-artık korkmana gerek yok.” Jungkook yüzünü çevirip bana baktığında bende ona baktım. Bakışları dudaklarıma kayınca kalbim tekledi. Yavaşça bana yaklaşıp aramızdaki mesafeyi sıfıra indirdi ve dudağını dudağıma bastırdı. Gözlerimizi kapatıp birbirimize eşlik ettik. Yavaş ve sakin dokunuşları beni mayıştırmıştı. Alt dudağıma dilini değdirince gıdıklandım bu yüzden elimde olmadan bir inleme bahşettim. Jungkook alt dudağımı dudakları arasına alıp emerken bir elini de yavaşça belime koyup beni kendine çekti. Ağzımı açarak beni keşfetmesine izin verdim. Çekinmeden ağzımda dilini gezdirip dilime baskı uyguladı. Bende bir elimi sırtına, diğer elimi de saçları arasında gezdirdim. Diliyle ağzımı keşfi kesince yatakta üstüme çıktı. Bir an heyecanım ağır bassa da ona izin verdim. Elleri tişörtümün içinde gezince titredim. Bedenimi elektrik dalgası almıştı. Fakat daha fazla dayanamayacağımı anlayınca onu hafif ittirdim. O da nefessiz kalmış olacak ki benden yavaşça ayrıldı. Alt tarafımda bana değen sertliği kendimden geçmeme neden olsa da kendimi kontrol etmeliydim.

Sparkly Stars °jikookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin