Tanıtım

17.3K 849 423
                                    

"Han Grup'un yeni başkanı Jeon Jungkook'u,  konuşmasını yapmak üzere kulise davet ediyorum"

Alkış sesleri…..

“ Teşekkürler. Han Grup olarak gururunuz ve onurunuz olmaya devam ettik ve devam da edeceğiz.  Buraya kadar yorulan, çabalayan bütün dostlarımıza huzurunuzda teşekkürlerimi iletmek istiyorum.”

Saygı amaçlı eğilir.

“ Bundan sonraki süreçte yeni şeyler olacak.  Yeni projeler ve yeni dekorasyonlar olacak. Bunun için çok çalışacağım.  Verdiğiniz emeklerin karşılığını çok iyi bir şekilde alacaksınız. Han Grup , Kore'nin gururudur ve daima olacaktır da. Dinlediğiniz için tekrar teşekkürler.”

Kore'deki en zengin holdingler arasında yer alan Han Grup için yeni bir dönem başlamıştır.  Ya kötü ya da iyi.  Fakat Jeon Jungkook, genç olsa da girişimcilikte gerçekten iyi olduğu için başkanlık bölümüne aktarılmıştır.

Jeon Jumgkook,  yirmi beş yaşında , üniversite mezunudur.  Kızların büyük hayranlık duyduğu Jungkook,  bu kızların hiçbirine karşı herhangi bir ilgi duymamıştır.  Nedenini bilmese de pek kurcalamakta istememiştir. Doğduğundan beri zengin bir ailede, ağzında altın kaşıkla büyümüştür.  Bugüne kadar hiçbir maddi yada manevi sıkıntı çekmemiştir,  annesi Jeon Yeon’un ölümü dışında.  Sır dolu bir ölümle toprağa gömülen Jeon Yeon , öldüğünde bile büyük düşmanları yüzünden rahat uyuyamamıştır.

Jungkook'un babası Jeon Nam Bin , yaşlılığı nedeniyle çeşitli hastalıklarla boğuşuyor. Beş ay boyunca hastanede yatan Jeon Nam Bin , oğlu Jeon Jumgkook'a güveni tamdır.  Bu yüzden herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğini biliyordur.

“Jimin-ah! Teslimat var! “

“Efendim patron.”

“Dördüncü cadde, numara altı,  daire yirmi. On paket tavuk bugget ve on tabak ramen.  Çabuk ol.  Bunlar çok önmeli ve büyük müşteriler. Onları kaçıramayız.”

“Anladım patron hemen hallediyorum.”

Park Jim'in, yirmi dört yaşında lise mezunu bir gençtir.  Hayatını Tavukçu’da, teslimatçılık yaparak geçindirir. Ailesi , Jimin on dokuz yaşındayken vefat etmiştir. Tek başına yirmi dört yaşına kadar çok büyük zorluklarla gelmiştir.

Yazılış tarihi ve saati:  09.20.2016/ 22:22

Sparkly Stars °jikookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin