Двадесет и пета глава.

729 73 14
                                    


За първи път животът ми вървеше толкова гладко и даже идеално. Извършвах най-голямата си мечта, създавах все повече приятелства, имах перфектното гадже, живеех в неземна къща със страхотни хора.. Какво можеше да се обърка? питах се.

И вселената реши да ми отговори с едно съсипващо - всичко. И то в период от един отвратителен ден.

Първо, Люк буквално ме намрази без никакви причини. Просто изведнъж спря да поддържа всякаква връзка с мен, а последното, което получих от него бе - "Предупредих те за Хари - той не си заслужава. После не плачи на моето рамо."

Не разбирах какъв му беше проблема и затова реших да оставя това настрана.

След това, бях уволнена от филма, както и всички други, защото нямало време и достатъчно средства, за направата на филма. Не можех да подтисна разочарованието, което изпитвах. Отново щях да почвам от нулата. А и отделих много за този филм..

Джиджи, Кайли и Кара бяха така мили да опитат всячески да ме развеселят, обещавайки да ми помогнат като търсят къде мога да се явя. Все повтаряха, че това е едва началото.

Колкото и да се радвам, че момичетата бяха до мен, имах нужда да се прибера и да прегърна Хари, който винаги успяваше да ме успокои. Плашеше ме как ми въздейства това момче, но по хубав начин.

След като се прибрах веднага забързах към неговата стая.

И с едно отваряне на врата, в земята се отвори черна пропаст, в която бавно пропадах, чакайки мъчително да се ударя в твърдото дъно.

Хари, човекът, който ми се обясняваше колко много знача за него, се натискаше с полу голата Кендал, върху леглото си.

Дори не ме забеляза. Избягах оттам преди да успее. Влязох в своята стая и не стигнах и до леглото, а паднах безпомощно на пода. Сълзи бликнаха от очите ми. Не можех да повярвям.. Знаех си, че трябваше да се вслушам в другите, а не в шибаните му лъжи, с които искаше да ми влезе под кожата! Даже позволих на чувствата ми към него да станат сериозни, истински.

Когато излях чувствата си под формата на сълзи, се изправих от земята. Тръгнах към гардероба си и извадих куфара си. Нямаше начин да живея с Хари, просто беше непосилно. Щях да се върна в стария си апартамент.

-Какво правиш?-чух гласа на объркания Луи от входа.

Погледнах го за миг и отново започнах да слагам дрехи в куфара.

Famous Problems ∞ h.sWhere stories live. Discover now