Първа глава

1.7K 113 26
                                    


Ребека

Докато чаках приятелката ми да се появи се замислих как да започна разказа ми. Имах купища идеи, но проблема беше, че не мога да ги направя в един текст. Ох, в главата ми всичко е толкова измислено, но и дума не мога да напиша. Мразя когато се получава така. Да, писането ми беше просто странично хоби, не бях сигурна защо му отделях толкова голямо внимание. Трябва да се концентрирам върху портфолиото ми. Успях да се добера до ЛА, но това не означава, че кариерата ми вече е решена. Тепърва започвам. По-скоро да разгледам дали се търсят актьори някъде, а не да се мъча над маловажните ми истории.

-Бека, много съжалявам, че закъснях..-чух гласа на приятелката ми и повдигнах поглед към нея.-Трябваше да се справя с няколко папараци.

-Няма проблем, Кайли.-усмихнах се и станах, за да я прегърна.

-Честно, обожавам британския ти акцент!-засмя се леко.

-Да знам, винаги го казваш.-отвърнах и седнахме.-Не мога да повярвам, че съм тук..

-Вече ще сме по-често заедно.-отбеляза тя.-Мога да ти помогна за някое прослушване, имам доста връзки.

-Ти си Кайли Дженър, естествено, че ще имаш връзки.-заявих, а тя извъртя очи, смеейки се.

-Единствена и неповторима. А ти къде каза, че ще отседнеш?

-Успях да наема някаква дребна квартира не много далеч оттук, но скоро трябва да си намеря работа, защото съм пред криза.-обясних. Трябва да търся и обяви за работа.

Тя понечи да каже нещо, но телефонът ù ни прекъсна. Кайли погледна и видя,че има съобщение от някого.

-Джиджи е.-информира ме.

-Още ми е супер странно..-въздъхнах.

-Кое?-погледна ме объркано.

-Ами.. Казваш "това е Джиджи" толкова спокойно, а това е Джиджи Хадид, за бога! А ти си Кайли Дженър, просто вашия сват е толкова.. Уау.-нямах думи как да го опиша. Винаги съм мечтала и аз да съм така. Да говоря и излизам с известни личности, които да са за мен обикновени хора, да имам фенове, дори и хейтъри, просто.. Да жиевея живот на известна личност изглежда толкова вълшебно и интересно.

-Е, след два-три филма и ти ще си така.-отговори Кайли, усмихвайки ми се мило.-Е, аз трябва да си дооправя багажа. Искаш ли да дойдеш?

Famous Problems ∞ h.sWhere stories live. Discover now