Двайста глава.

754 67 4
                                    


Хари заяви, че довечера ще бъде първата ни официална среща. Въпреки че нямаше да е по-различно от всички други пъти, в които сме излизали, не успях да подтисна вълнението си. Може още да мислих над откровението на Кендъл, но поне не толкова много. Да, наистина не познавам Хари от много време, само месец и нещо, и не мога да бъда на сто процента сигурна какъв човек е, но точно такъв задник, за когото връзката е нищо повече от поредното момиче за пред медиите.. Не си го представям и не искам да го виждам, дори в главата си.

Сега бях в стаята си, заедно с Джиджи, Кара и Кайли и те ме изнудваха за информация около новата ми връзка с Хари. Тези момичета бяха истински клюкарки.

-Леле, Хари трябва доста да те е харесал.. Трудно се опитва да спечели момиче, което е по-трудно. Ако има някаква пречка, той просто се отказва.-обясни Кара.

Надявам се, бях прикрила порозовелите си бузи.

-Мисля, че ще излезе нещо по-сериозно между вас.-отбеляза Джиджи.

Кимнах. Замислих се дали да не им кажа какво ми каза Кендал.. Но ако това наистина е истина, дали щях да се радвам, че знам? Сигурно не..

-Хей, какво има?-попита Кайли.

-Ами.. Добре.-наместих се.-Днес на работа трябваше да правим фотосесии за постерите на филма и на мен за снимките трябваше да ми помага беше Кендал. И тя ми разказа, че Хари нямал против докато са заедно тя да спи с други, защото и той правел същото, че не може да поддържа сериозна връзка, че като спечели момиче му писва от нея след седмица..

Момичетата ту се споглеждаха, ту гледаха към мен, всякаш си говореха безмълвно. Това, признавам, ме притесни.

-Но не мисля, че е вярно.. Кендал със сигурност лъже.-продължих.

-Виж..-подхвана Кара.-Хари е...

-Момичета!-Луи весело прекъсна Кара след като четирите момчета влязоха в стаята ми.-Ще наминем през купона на Том, идвате ли?

-Естествено, обичам Том!-каза развълнувано Кайли и се изправи от земята.

Кара и Джиджи отвърнаха същото, а момчетата казаха да започват да се оправят, дори нямах време да кажа нещо. И Хари ли ще ходи? Забравил е за срещата ни?

Преди други мисли да нахлуят в главата ми, вратата се затвори и погледнах натам. Всички бяха излезли, освен Хари. Той се приближи към мен, поставяйки нежно ръката си на врата ми, карайки кожата ми леко да настръхне. Целуна ме закратко и устните му отидоха в областта на челюстта ми, поставяйки малки целувки.

-Никак не ми се ходи на онова парти..-започна, без да създава дистанция между нас.-А и с теб имаме планове.

Устните му се озоваха до ухото ми, захапвайки леко меката част. Потрепнах.

-Мхм..-отвърнах едва. Хари се подсмихна, явно му харесваше момичетата да се разтапят по него.

-Но момчетата ме карат, понеже имало нещо важно дс ни кажат..-настроението ми видимо е помръкнало и той вдигна поглед към мен.

-Не може ли те да ти кажат после?-промърморих.

-Не знам защо, но не..-сведох поглед, но другата му ръка веднага повдигна брадичката ми, за да го гледам отново в зелените му, прекрасни очи.-Не се тревожи. Ще отидем за малко, колкото да ни каже тази важна новина, и ще сме си тръгнали преди да усетиш. Няма да отменям нищо от това, което съм измислил, Бека.

Малката усмивка, която се бе лепнала за мен почти през целия ден, отново се върна на лицето ми, карайки и Хари да се усмихне. Трябва да спра да се съмнявам толкова в него, очевидно и държи на това между нас.

Притиснах се в него и обвих ръцете си около него. Той бързо последва примера ми и ме прегърна. Едната ми буза имаше допир до голите му гърди, понеже беше разкопчал горните две копчета, и въздъхнах. Изпитах секундно желание да прокарам пръстите си под черната му риза, по топлата му, обсипана с татуировки, кожа, но веднага се осъзнах. Някой ден можеше да имам тази възможност, но за сега не мисля, че е наистина уместно. Не желая Хари да реши, че съм толкова лесна.

-Е, аз трябва да се преоблека.-най-сетне се отделихме един от друг.

-Ще те чакаме долу.-целуна бузата ми, вместо чао и бодро напусна стаята.

Искам да се извиня, че толкова се бавя, но правя каквото мога да съм по-редовна.❤ Дано главата да ви е харесала и гласувайте и коментирайте❤❤(когато напишеш първо бележката, а след ден - главата хе хе хдд)

❤ Дано главата да ви е харесала и гласувайте и коментирайте❤❤(когато напишеш първо бележката, а след ден - главата хе хе хдд)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Famous Problems ∞ h.sWhere stories live. Discover now