3•2

33.8K 2K 136
                                    

2014, Sonbahar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


2014, Sonbahar

"Her şey hazır mı?" dedim fısıldayarak. Telefondan gelen erkeksi ses onay verince gülümsedim. "O zaman geliyoruz."

Hızla telefonu kapattım ve dimdik durdum. Gömleğim ve kot pantolonum ile oldukça konforlu blr görünümüm vardı. Konfor önemli. "Demet! Hadi gidelim."

Sevgili dostum oldukça süslü pembe elbisesi ve uzun topuklularıyla ses çıkara çıkara kapıya geldi. "Tamam. Biraz süslensene kızım, sevgilinin yanına paspal gibi mi gideceksin?" Yavaşça onu süzdüm. Yani bu kadar süslü olmaktansa paspal olurum daha iyi. Cevap vermeden kapıyı açtım ve dışarı çıktım. Demet'te ışığı kapattı ve dışarı çıktı.

Bu gizli operasyonun amacı Demet'e bulduğumuz talipti. Koray'ın hastanesinde çalışan bir göz doktoruydu. Aslında Koray nasıl oldu da bunu düşündü anlamadım. Çöpçatanlığı sevmez de. Yine de kendimizi hep çöpçatanlık yaparken buluyoruz.

Arabaya binince Demet bir sürü konu hakkında konuştu. Filmlerden başlayıp makyaja, oradan ünlü bir çifte ve oradan da mahallesindeki bir çifte atlayış yaptı. Nefes almak için mola verdiğinde Koray'ın evine varmıştık. Yarım saat boyunca konuştu yani. "Sakin ol artık."

Evin önündeki büyük, kırmızı araba gizli talibin olmalıydı. Demet Koray'ın sanmış olacak ki arabadan hiç bahsetmedi. Yavaşça aşinası olduğum eve yürüdük. Salonun ışığı yanıyordu ve nedense heyecanlandım. İlk kez tek başımıza gizli görev yapıyoruz. Mehmet, Hare olayında Demet oldukça yardım ediyordu. Şimdiyse yem oydu.

Kapıyı çaldım ve Demet'e bakamadan kapı açıldı. Koray tüm yakışıklılığı ile karşımda duruyordu. "Hoş geldiniz," dedi gülerek ve önce Demet'in elini sıktı, ardından bana sarıldı ve yanağıma küçük bıraktı. "Hoş bulduk," dedim neşeyle. Demet içeri geçince Koray ile anlamlı anlamlı bakıştık ve onu takip ettik.

Salondaki adam oldukça tatlı bir adamdı. Aslında Demet'in sevdiği erkeksi, seksi ve ateşli üçlüsüne pek yakın değildi. Ama garip bir çekiciliği vardı adamın. Yakışıklı olmadığı halde tatlı olan erkekler hala varmış. Gerçi bu benim için pek önemli değil ama Demet için önemli.

"Merhaba, Ender ben," dedi adam ve elini uzattı. İlk önce ben sıkıp Demet'i cesaretlendirecektim ama hesaba katmadığım şey Demet'in zaten cesur olduğuydu. Hemen adamın elini sıktı ve can alıcı gülümsemesi ile, "Demet," dedi. Bu kıza kırmızı ruj çok yakışıyor.

Ben de elini sıkıp, "Neva," dedim şaşkınca. Koray ile yan yana oturduk, böylece Demet ile Ender yan yana oturmuş oldu. Gerçi salon kocamandı ve koltuklarda. Bu yüzden çokta yakın değillerdi. "Siz de doktorsunuz sanırım Ender Bey?" dedim. Aslında amacım Demetin bunu duymasıydı.

"Evet göz doktoruyum," dedi adam nazikçe. Demet adamı baştan aşağı süzdü ve siyah gözleri adamın kol saatinde takılı kaldı. Neredeyse kahkaha atacaktım. "Yakında olacak evliliğinizi kutlarım bu arada."

Boşanma Sendromu Nasıl Atlatılır? Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin