"Женски глас"

643 34 7
                                    

Асансьора спря и вратите се отвориха.
И видях точно човека който не исках да виждам.

-Ооо я виж ти!На къде е тръгнала принцесата ми?!- Хари. В цялата си прелест.

-Първо не съм ти принцеса и второ защо трябва да ти давам обяснения къде и какво правя??

-Добре. По полека. Просто питах. Интепресувам се. Но най ми е интересно защо ли тениската ти е на обратно?-усмихна се той.

-Чао, Хари!

-О и между другото си много по секси с разрошена коса!!!-извика зад гърба ми с което прикова погледите на туристите в фоето.

Навън времето беше просто идеално,с толкова много хубави и загорели мъже. Но само един беше в съзнанието и спомените ми. Искам го. Толкова беше нежен но и груб сексът с него. Очите му. Устните му. Мускулистите му ръце. Целувката по челото. Само при мисълта за него мога да свърша....отново.

Влязох в магазина и се огледах. След всичко това забравих какво трябваше да копувам. А да храна. Взех количка и тръгнах към щанда с чипсове, снаксове,пусанки и още куб боклуци. Взех от всичко по две. След това нещо за пиене. Кола, енергийни, водка,бира. Това май ще стигне. За слобото си и стегнато тяло ям като за шестима. Честно казано освен бягане когато се сетя и имам време друго не спортувам. Отидох на касата, а жената ме изгледа изненадано, след което маркира покупките.

-О и пет кутий тънки цигари.-усмихнах й се и ето отново онзи поглед. Не съм виновна че понякога умирам за цигара а понякога не искам да ги виждам. Но сега ми се пуши и ще пуша. Тя подаде колебливо ръка, след като ги маркира, напъхах ги в една от торбите, взех рестото и излязох. Разопаковах една от кутийте взех една, запалка и ето вече поемах смъртоносния дим. И докато стигна до хотела нямаше никаква следа от цигарата. Качих се на асансьора, където преди по малко от 20 минути правих секс с най сексапилния мъж. Вътре все още миришеше на парфюма му.

Вратите се отвориха и вече бях на последния изцяло мой и на Хари етаж. Добре че няма да идва много често по неясни за мен причини. Но сега беше тук. Чувах водата в банята. Дали да не вляза? Не какво за бога си мисля!? Няма да влизам никъде освен в стаята си.

Изкачих се по стълбите, влязох в стаята си проснах торбите на леглото си. Съблякох дрехите и останах само по бельо. Взех лаптопа си и приготвих епизода.

-Аш...-връхлетя в стаята, Хари, но се стъписа и се спря на прага, забил поглед в мен или по точно в полу голото ми тяло.

Приближих се до него и размахах ръка пред лицето му. В същия момент бях долепена до стената. С бързи целувки Хари обходи целия ми врат. А аз не можех да мръдна или да кажа нещо. Той плъзна ръцете си надолу, но женски глас идващ от долния етаж го спря.

-Хариии!Има ли някой?-отново изписка.

-Горе съм, идвам, Джес!-отвърна Хари и ме пусна. Погледна ме за последно и излезе. Заогледах се в търсене на панталонките и тениската си. Исках да видя лиглата. Отворих вратата и видях нея и Хари страстно целуващи се , навлизайки в асансьорната кабинка.

Тогава нещо в мен се пречупи. Не знам и аз какво е но болеше... Влязох отново в стаята си и дирекно се насочих към единственото сигурна място където мога да мисля и да плача, а именно леглото.

Новата глава е тук😏😏😏🙉🙈
Извинете че стана малко тъпа и е кратка😔

 Profession: WhoreWhere stories live. Discover now