Червено-лилави смучки

931 48 11
                                    

Отворих очи и се огледах. Все още бяхме в самолета. Всички спяха, обърнах глава към мястото на Хари, но той не беше там. Внезапно усетих ужасна нужда да отида до тоялетната. Станах и минах тихо покрай спящите хора. Влязох в тоалетната и затворих, но щом се обърнах бях притисната от тялото на Хари.

-Оу хей, красавице!- усмихна се и сложи ръце на кръста ми и ме притисна още повече към себе си и вече добре усещах твърдоста в панталона му. Което някак надигна възбудата ми.

-Хейй.- усмихнах се и настана неловко мълчание в което и двамата се взирахме един в друг. Но скоро Хари долепи устни до мойте и скоро и двамата бяхме добре възбудени. Целуването с Хари беше, като скок от самолет. Ръцете му се спуснаха и спряха на дупето ми като го стисна леко. Свалих тениската му, а той ме повнигна като перце и ме постави до мивката, като се намести между краката ми. Потника ми също скоро беше отстранен от тялото ми. Хари с бавни целувки стигна до гърдите ми. Остави отпечатък на едната, а ръката му вече беше нагърба ми в опит да откопчае сутиена ми, но почукване спря рязко действието му и двамата замръзнахме на място когато от другата страна се отвори вратата.

-Оуу, поне си заключвайте вратата млади момко.- беше една дребна женица с бяла като сняг коса и с дрожелюбна усмивка дори сега в този неловък момент, тя затвори и Хари се обърна към мен и се засмя, последвах го и аз и скоро събирахме дрехите си с смях. Когато се облякохме, Хари излезе пръв. Обърнах се към огледалото. Но не можах да се стърпя и се разхилих на собстения си вид. Косата ми беше разрошена все едно някой си беше направил гнездо на главата ми. Червилото ми беше размазано по цялото ми лице. Връта ми беше целия в червено лилави петна.

Пуснах водата и измих лицето си. После поуправих гнездото и се опитах да прикрия смучките по врата ми. След като вече приличах повече на човек излязох. Все още почти всички спяха. Седнах на мястото си, като изкарах от чантата си един шал и го омутах около връта. Вдиднах дръжката която ни разделяше с Хари и се наместих до него като положих глава на рамото му. Вдишах от миризмата която се носеше от него смесица от моя парфюм и неговия. Те си пасваха прекрасно като.....ами като нас. Усмихнах се сама на себе си и затворих очи. Усетих как Хари ме прегръща.

Сори за късата глава но така се получи. Надявам се все пак да ви е харесала. Тази част е специално за Stella_Lynch gabibogdanova xixneedxyoux Rally_S69 ❤❤❤❤❤.
За следващата глава:

- 55+ прочитания

- 15+гласа

- 10 коментара

 Profession: WhoreWhere stories live. Discover now