Ти си моя и си ми длъжница

725 38 2
                                    

-Аш....-усетих побутване по рамото.-Ашли..-ето отново.

-Каквоо???- отворих очи с досада.

-Пристигнахме!- отвърна троснато Хари.-Ставай, иначе те оставям тук.

-Ами оставиме!-обърнах се с гръб към него, но скоро усетих две ръце да ме повдигат от затоплената седялка.-Веднага ме пусни!!!!!Чу ли?!!!! За какъв се мислиш??!!!!! Пусни ме!!!!Веднага!!! Или....ил.....

-Или какво? Ще ме набиеш??Ха ха ха! Ето!! Вече си на твърда земя. Благодарение на мен! Имаш да ми се реваншираш скъпа!-усмихна се самодоволно.

-На теб ли и за какво? Можех да сляза и сама!

- Не длъжница си ми, а сега да тръгваме към хотела. Или искаш пак да те нося?

-Не мога и сама да ходя. Щом толкова искаш да носиш нещо, вземи куфарите ми.- усмивка, намигване и точка за мен.

Е Стайлс явно не си толкова добър.
Режим ,, КУЧКА" активиран.

..........В хотела..........

-Ооо Стайлс хайде по бързо!!!! Не мога цял ден да те чакам!! Имам ботици за обикаляне, спа процедури и готини загорели момчета които ме чакат.

-Чакай....чакай! Първо, можеше да ми помогнеш с ТВОЯ багаж и второ кой ти каза, че можеш да правиш всичко това?

-Точно ти ми обеща, че ще правя каквото си искам!

-Оу да казах го. Добре щом съм обещал, ще си спазя обещанието!-
примири се той. Хари се приближи до мен и хвана с два пръста брадичката ми, после спусна ръка я отново я спря на ключицата ми. Доближи устни до кожата на връта ми където със сигурност още лечаха смучките оставени ми като спомен от него. Почувствах устните му на връта си и краката ми омекнаха. Той знаеше, че при негово близко докосване подпалва в мен пламъче, което можеше да се превърне в смъртоносен пожар. Знаеше го и му доставяше удоволстве да запалва пожапа в мен и да ме остави да изгоря. - И не забравяй две неща!-прошепна в ухото ми.- Ти си моя и си ми длъжница.- остави кратка целувка на устните ми и излезе от стаята и останах сама в пламъците. За бога защо ми причинява това???

Хей йо! Как сте! ❤❤❤ Новата глава е тук, извинете, че е толкова кратка, но се старая да са колкото може по-дълги. Следваща глава ще има скоро😏😏🔝🔝❤❤❤👑👑👑👑

 Profession: WhoreWhere stories live. Discover now