Хубав спомен

764 38 5
                                    

Завъртях кранчето и водата спря. Увих голото си тяло в хавлия и излязох от банята. Взех чашата си с кафе и излязох на терасата. Топлия вятър погали оголените ми ръце и крака. От високо колко хубав изглежда живота. Ето едно малко момченце си играе с кученцето си, а родителите му го гледат прегърнати на пейката. Възрастна двойка разхождат внучето си, а то ги умолява да отидат до близката сладкарница за понички.

Чакай какво ми става?? Кога съм се превърнала в толкова сантиментална ???

Влязох в стаята и захвърлих хавлията на пода. Изрових от сака си дантелени прашки и сутиен, широка тениска и къси панталонки. Тази вечер реших да си направя маратон на Малки сладки лъжкини. Обичам гооо, този сериал е един от любимите ми след Тийн вълк естествено.☺😍 Но за жалост съм го гледала по 50 пъти всеки сезон и чакам новите епизоди. А за една такава вечер трябва и подобаваща храна. Надявам се Хари да не се довлече до стаята ми пиян. Взех ключовете, протмонето, телефона и излязох насочвайки се към асансьора който тъкмо се отвори а вътре беше най сексапилния мъж. Засрамих се като си спомних в какви дрипи съм аз. Костюма и ризата му бяха разкопчани и показваха добре оформеното му тяло. Вече бях възбудена и просто нямаше как да го оставя да си отиде просто така. Влязох, а той ме гледаше от глава до пети. Както и аз него. Но вратите отново се отвориха и той пристъпа на пред, но беше спрян от мен и върнат обратно в асансьора. Сакото му беше вече на земята. След нея ризата и панталоните му. Тениската ми последва примера както панталонките и прашките ми. Той целуваше цялото ми тяло и опипваше грубо всяка част от тялото ми.

-О, скъпа къде си била до сега?- изтена той.

Ерекцията му беше огромна и честно се чудех как побира всичко това. Свалих бързо боксерките му. Той се вряза в мен и стон се откъсна от устните ми. Повдигна ме и ме опря в една от стените с което забърза тласъците си.След няколко тлъсъка двамата свършихме едновревено. Вдигна боксерките си. Взе дрехите от земята, подаде мойте и ме дари с уникалната си усмивка. Облякох се както и той. Доближи се до мен и ме целуна по челото след което излезе от асансьора оставяйки ме обърка възбудена, усмихната до ушите след този негов жест. Вратите се затвориха и той вече беше спомен. Хубав спомен. Исках поне да знам името му. Но знаех че ще се видим пак, колкото и налудничево да звучи.

Хей хора новата глава е тук. Вече може би ще пускам всяка събота глава, но понякога може да ги пускам по-рано или по-късно. Е надявам се да ви е харесала знаете какво да правите. До скоро!!!🙃🙃🙃😍😍😍😏😏😎😎🙈🙉❤👄👄👄Песничката може да си я пуснете докато четете😏😏😏



 Profession: WhoreWhere stories live. Discover now