▶28.rész+Válaszok◀

6.9K 522 29
                                    

Sziasztok drágáim! Itt az új rész, ráadásul a válaszok is!

keszti07
"Mi inspiralt teged ahoz hogy torteneteket kezdj irni?? 😁"
➡Tulajdonképpen te! A legjobb barátnőm mindig olvasott wattpadon (aki te vagy), és rá jöttem arra, hogy nekem is itt a helyem! Mert egyrészt imádok olvasni, másrészt viszont régi álmom, hogy írjak egy regényt!

vktrvrg
"Nagyon tetszik a történeted
Körülbelűl mikor lesz új rész ???"
Nagyon szépen köszönöm! Igyekszem tényleg hamar hozni a részeket, de sajnos most a nyakamon van a szalagtűző és így is kicsit necces a dolog! De most írom, és ma már fel is kerül!

PetraTrk
"Lesz még ehez hasonló történeted?"
Ez egy igazán jó kérdés! Fogalmam sincs! Ilyen katonás nem hiszem, viszont már van egy másik történet kialakulóban, ami valljuk be, szerintem izgalmasan fog alakulni! Viszont az majd csak azután kerül fel, ha ennek a történetnek a végére érünk!

Nyikike
"Nagyon tetszik a történeted!
Mi inspirál?
Van-e már új ötleted egy másik történethez?"
Nagyon de nagyon szépen köszönöm! Annyira örülök, amikor azt írjátok, hogy tetszik nektek a történet, hiszen ez egy nagy előrelépés a mű szempontjából is! Az inspiráció számomra, a ti pozitív hozzászólásotok, a jelenlétetek!
Igen van ötletem, amit még nem árulok el, majd ha ennek a történetnek az epilógusához érünk! Ami sajnos nem messze lesz!

Kiscicaolvas
"Mit tehetne egy ilyen átlagos ember, hogy gyakrabban hoz részt?
Mármint nem szemrehanyaskent vagy ilyenek,  csak hogy meggyorsitsuk a folyamatot😂"
Örülök, hogy feltetted ezt a kérdést!😅 Már csak azért is, mert igazad van! Tehetnék fel hamarabb is részeket, viszont most vagyok végzős, szalagtűzőm lesz 3 hét múlva, táncom van, színdarabot írok! Ez így egyszerre most sok! Ha ezen túl lendülünk, akkor jobb lesz minden! Nem keresek kifogást, viszon ígérem,hogy igyekszem gyorsabban hozni!

timari_izabella
"Engem nagyon érdekel az, hogy amikor megvan neki..., azt hogyan kivitelezi?😁
Es a történet milyen hosszú lesz körülbelül? (Remelem nagyon:DDD❤️)"
Nem csalódtam Iza a kérdésedben! Nem hangsúlyozom ki a menstruációt, de ettől függetlenül ő is nő, és mindig egy kis trükkel megoldja a dolgot. A táborban a lány mosdót használta, nem volt probléma! A határ védés ideje alatt ilyen probléma nem fenyegeti!
És sajnos nem sokára a végére érünk! Még körülbelül 5-8 rész és vége, majd ez kiderül!

Köszönöm a kérdéseket, nagyon örültem neki! Remélem mindenki meg lesz elégedve a válaszokkal! Ha esetleg nem, írjatok kommentben!

Puszi nektek és nézzük az új részt!

***

Sam
Fény borította be a sátrat. Miután magamhoz tértem, akkor vettem észre, hogy a kezem fel van kötve egy háromszög kendővel,be van kötözve, ráadásul át vagyok öltözve! Át vagyok öltözve? Mi a..? Néztem magamon körül, és pánik uralkodott el rajtam. Ki öltöztetett át? Az orvos? Vagy esetleg Skott? Nem tudom. De, ha Skott volt, akkor tudja, hogy hazudtam.
A kezem is szörnyen fáj, a vállam át vérzett, nem mertem mozogni. Egy szál zsákszerű anyagban feküdtem a beteg ágyon, és válaszokat vártam. Egyedül voltam bent, a másik két ágy üres volt. A sátor nagyon kicsi volt, csak a szükséges dolgokat lehetett bent megtalálni.
Kint beszélgetés hallatszódott, emberek járkáltak. Ki akartam menni, de amíg nem tudtam, hogy mi történt velem, addig nem akartam innen mozdulni semerre.

NagypályásokWhere stories live. Discover now