▶2/12.rész◀

3.4K 327 31
                                    

Holy

- Szóval elmondanád, hogy még is mi volt ez? - anyu kérdésére nem tudtam hogy felelni, így inkább megindultam az ajtó felé.

- Mit képzelsz, mégis hová mész? - apu elkapta a karomat.

- Nem mindegy az nektek? - dühös lettem, Aaron viselkedése, és Andy undorító modora miatt, és ennek a következménye az lett, hogy a szüleimen csattant az ostor.

- Nem kislányom, nem mindegy. Attól, hogy játszod itt a felnőttet, még nem jogosít fel arra, hogy így beszélj velünk. - anya teljesen kiborult, meg is értettem, hogy miért. Apu még mindig fogta a kezem, de egy határozott mozdulattal kirántottam azt, és elindultam Aaront megkeresni. Most egyáltalán nem érdekeltek apuék, noha nagyon bánt a dolog. Nem szoktam velük így viselkedni, főleg nem így beszélni.

Másrészt Aaron egy ocsmány féreg, aki azt nem érdemelné meg, hogy szembe köpjem. Várjál csak Aaron.



Aaron

- Haver, hoztál budi papírt? - Greg az ágyán feküdt, még mindig pornó újságokat olvasott.

- Ja nem, bocs. - vakartam a tarkómat, és az ágyamra dőltem. Teljesen össze voltam zavarodva a most történtek miatt.

Mondhatom azt, hogy ilyen még nem történt velem, amióta csak az eszemet tudom. Soha nem szórakoztam úgy egy lánnyal, hogy utána még élvezzem is. Mindig is egy nagy nőcsábász voltam, de csak szexre kellett az összes. Erre itt egy csaj, aki pont az ellenkezője azoknak a csajoknak, akikkel eddig kikezdtem. Valamiért felizgat, hogy ennyire kemény, határozott, és nagyszájú. Nem ez a pláza fajta, akinek csak füttyentek és már szét tett lábakkal vár. Ahogy elutasít, egyre jobban lázba hoz, pedig küzdök az ellen, hogy bármit is érezzek iránta. Nem vagyok a komoly kapcsolatok híve, bár változik az ember. Viszont ahogy harcol ő is az érzései iránt, fellobban bennem a tűz, és késztetést érzek, hogy..

- Hé havercsákó? Figyelsz te rám? - ütött vállba Greg - mi ez a lárma odakint? Ez nem a mi drága csajszikánk?

Annyira elbambultam, hogy nem hallottam a kisebb fajta üvöltözést a folyosón. Egyből oda rohantam az ajtóhoz hallgatózni.

- Meg mondtam, hogy ne merj utána settenkedni, mert megöllek.. - hallatszódott az ajtó mögül, és éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége. De még nem akartam közbe avatkozni. Greg már nyúlt volna a kilincsért, de vissza húztam.

- Még ne.. - szóltam rá suttogva. Greg bólintott, és a fülét az ajtóhoz nyomta. Olyan ismerős volt ez a férfi hang, de nem tudtam felismerni.

- Ki a faszom vagy te, hogy parancsolj? Hányok tőled. - Holy hangja remegett a dühtől, de így is éppen hogy hallottam a szavakat, amiket mondott, mert igyekezett ő is csendben beszélni, ne hogy felkeltsen bárkit is.

- Mondtam, hogy te az enyém vagy! Takarodj vissza a szobádba te szajha.. - a srác is egyre idegesebb volt, és kezdett bennem is felmenni a pumpa.

- Mi a broki megy oda kint? - kérdezte halkan Greg. Én csak figyeltem.

- Nem tu..

- Andy engedj el, hallod!- üvöltötte Holy, aminek hallatán feltéptem az ajtót, és azzal kellett szembe néznem, hogy Holy nagy haverja vagy ki a gyász fojtogatja. Nekem sem kellett több, elkaptam hátulról a srác nyakát, és neki vágtam a szemközti falnak. Elborult az agyam, nem tudtam az indulataimat fékezni. Ütöttem vágtam, ahol értem. Greg próbált leszedni róla, Holy a nevemet kiáltotta, de alig hallottam valamit. Csak annak a rohadéknak a fejét láttam, és egyre jobban gyült fel bennem az adrenalin. Csak Greg szavai jutottak el hozzám, miszerint addig hagyjam abba, amíg ki nem jön valaki, és ki nem basznak a táborból. Ekkor álltam csak le, hiszen megígértem anyának, hogy befejezem ezt az életemet.

Rá néztem a srácra, aki vért köpködött, a bal szeme a kétszeresére dagadt, és a sírás fojtogatta.

- Ha még egyszer meglátlak a közelében, vagy csak rá mersz nézni, szét téplek. Megértetted? - fogtam meg a pólója nyakát, és kényszerítettem, hogy a szemembe nézzen.

- Ja..- nyögte, majd nagy nehezen lemásztam róla. Holy a szája előtt tartotta a kezét, nem szólt egy szót sem. Ahogy az Andy gyerek felállt, ő hátrálni kezdett és kifutott az udvarra. Csak bámultam utána, és az járt a fejemben, hogy mi történhetett közöttük azután, hogy én kimentem a szobából.

- Szép volt haver, de azért ez durva volt ám! Mákod van, hogy senki nem látta ezt. - veregette meg a vállamat.

- Nem érdekel, hogy ki látta volna. Így nem viselkedünk egy nővel. De ha még egyszer meglátom..

- Jól van bájgúnár, tudjuk mi fog történni. Menj, mosakodj meg, és eredj a csaj után. Kapard össze a földről.

Így is tettem. Greg akármilyen gyökér is, azért csak a legjobb haverom.


***

Miután össze szedtem magam, Holy után mentem. Tudtam, hogy a dombon fogom megtalálni, viszont azt nem gondoltam volna, hogy ennyire magába lesz roskadva. Egy ideig csak néztem, ahogy a csillagos ég alatt ül, térdét maga alá húzta és mered a semmibe.

- Leülhetek? - kérdeztem halkan. Először semmit nem reagált, még csak rám sem nézett, így meg sem várva azt, hogy elküldjön, leültem mellé.

Nagyon sokáig csak ültünk egymás mellett, nem akartam bunkó lenni, így csak csendben hallgattam.

- Mi volt az, ami a szobában történt közöttünk? - tette fel a nagy kérdést, amire nem tudtam válaszolni.

Viszont azt nem mondhattam, hogy tényleg szórakozás, mert valamiért úgy éreztem, hogy a szavak, amiket kiejtettem a számon, igaz volt.

- Flörtölés? - kérdeztem vissza, mert azért azt sem akartam be ismerni, hogy érzek iránta valamit. Holy egy aprót mosolygott, aminek nagyon örültem.

- Lehet, de eléggé jól csináltad. - nézett a szemembe, amik gyönyörű szépen csillogtak. Teljesen ellágyultam.

- Most is te flörtölsz velem. - tereltem a témát, így megvádoltam, ami által köpni-nyelni nem tudott.

- Ez nem is igaz! - horkantott fel, amin nagyon jót kacagtam.

- Most komolyan kiröhögsz? - fel volt háborodva, és ahogy ezeket előadta, még jobban kitört belőlem a nevetés. Holy teljesen ki volt akadva, ezért még a fejét is elfordította.

Miután kiszórakoztam magam, megsajnáltam szegényt. Meg fogtam az állát, és magam felé fordítottam, hogy a szemembe nézhessen.

- Nagyon édes lány vagy, ugye tudod?


NagypályásokWhere stories live. Discover now