Bölüm 14

2K 73 0
                                    

Sabah erenle birazcıkta olsa eğlenerek uyanmıştım. Aşağıya indim kahvaltı hazırladım çünkü erenin bana hazırladığı kahvaltıyı beni gidiklarken yere düşürdü. Bende kahvaltı hazırladım önce onları topladım anca sonra kahvaltıyı hazırlıyorum işte. Kahvaltıyı hazırladıktan sonra ereni çağırdım. " erenn hadi kahvaltı hazır. " Eren dakikada yanıma geldi " nasıl da seslenirmis çabuk alıştık biz ya sanki yıllardır evli gibiyiz " ay ben bir şey bilmesem sanki bir şey olacak o zaman belli olcak bi günlük evli olduğumuz. " hadi Eren kahvaltı yapalım bide benim seninle konuşmak istediğim şeyler var " ben meraklı tabi ama bana söz verdi cevap vermek zorunda. Kahvaltıya geçtik " sorularıma başlıyorum Eren 1. Evet beni yıllar önce neden terk ettin?
2. Seni birimi zorladı ?" Eren kahvaltısını yapmaya devam ederken lokmasını yuttu ve " melis bunu anlatıcam ama kahvaltıdan sonra bir yerlere gidelim olur mu ?" Hımm daha iyi olur aslında. " tamam o zaman anlaştık. " kahvaltımızı yapmaya devam ettik.....
Hazırlanmaya başladım cafeye gidip konuşacaktık ya o yüzden. Eren hazırlandı aşağıda beni bekliyo " melis hadiiii" hiç bekleyeme zaten hiç . Aşağıya indim Eren anahtarları alıp çıktı bende arkasında. Arabaya binip bi cafeye gittik ve kenarda olan bir masaya geçip sipariş verdik. " eren başlayabilirsin " eren çenesini kaşıdı. " ben seni bırakmak istememiştim. Seni çok seviyorum asla bırakma gibi bi planımda yoktu ama ..." derken garson gelip siparişlerimizi getirdi. Bende " ama ney ?" Eren sözüne devam etti. " Birisi benim seni çok üzdüğümü seni mutsuz ettiğimi ve benden nefret ettiğini söyledi bunun karşısında gerçekten o hafta boyu senin hareketlerini inceledim bana karşı biraz soğuk davraniyodun bende gerçekten buna inandım sonra yurt dışına gidicem diyip senden ayrıldım ama asla burdan senin yanından ayrılmadım. " nasıl yani Eren yurt dışına çıkmadimı hiç beni neden terk etti. " eren o dönemlerde annem ve babam ayrılıyordu bunu hiç belli etmemeye çalışsamda biraz yansıdı işte sende beni terk edince yıkıldım resmen sen beni terk ettikten 1 hafta sonra annem ve babam boşandı. Sen hiç araştırıp öğrenmeden beni terk ettin. Sana bunu kim söyledi Eren kim ?" Cok sinirlenmiştim ve agliycak gibi oldum " Melis bunu daha sonra öğrenmelisin Tamam mi bu gün yeterince şey öğrendin Tamam mi hadi gel şimdi biraz alışverişe çıkalım olur mu ?" Düşünceli beyefendi ama şok olduğum için hiç bir şey istemiyorum " Hayır beni eve bırak " sert davranıyorum Eren'e ama bana bunu yapmamaliydi " melis bunu ogrenmemeliydin bana bundan dolayı böyle davranıyorsun di mi ah aptal kafam " Eren pişmanlık duyuyor olmalıydı sürekli söylenip duruyordu " Eren sana beni eve götür dedim goturmiyceksen ben taksiyle gidiyorum " göz yaşlarıma zor hakim oluyodum birazdan eve gitmezsek her şey aşağıya akacak. Eren fırlayıp arabaya doğru yürüdük. Erenle birlikte eve gittik ben koşarak yatak odasına çıktım ve kapıyı kilitleyip göz yaşlarımı serbest bıraktım Eren kapıya gelip " melis kapıyı açar misin " dedi bir kaç saat boyunca.

Ilk Ve Tek Olacaksın Where stories live. Discover now