Bölüm 11

2.5K 89 0
                                    

" o zaman benimle evleniyorsun " pislik ya pislik bana  bunu koz olarak kullanıyo ama ben bunu bilmesem çatlarım ....
Eve geldiğim  gibi hemen üstümü değiştirip oturma odasına indim annem yanıma gelip " cok yakışıyorsunuz bi hafta sonra daha yakın olacaksınız ama hiç sıkıntı değil. " neden bahsediyorum yine annem of ne bi haftası imalı imalı " nasıl yani ne demek bi hafta sonra daha yakın olmaz???" Ne demek istediğini anlayamadım annemin. " aaaa Eren söylemedi demek bi hafta sonra düğünümüz var ya kızım.  " ne nasıl kimle nerede ben eğlencem erenle Hayır olmaz olamaz " size bunun olmayacağını söyledim ben erenle evlenmiycem " dedim kızgın kızgın. " hadi kızım bana söylemiyorlar misin erenle konuştum çok seviyomussunuz birbirinizi o yüzden hiç sorun olmaz dedi Eren bizde o zaman ortaklık kolay olacak diye sizi evlendirelim dedik " nasıl yani yalanciii pis yalancı anneme birbirimizi çok seviyomusuz ne alaka yaktım seni Eren . " yalan külliyen yalan anne yok öyle bir şey. " sinirle fırladım ve odama çıkıp üstümü değiştirdim aşağıya indim çantamı alıp " ben çıktım " diye bağırdım ve kapıyı çektim. Eren'e mesaj attım * hemen attığım konuma gel * asi kız havasindayim resmen hihihi.
Eren
Birden telefonuma mesaj gelmesiyle irkildim telefonuma baktığımda melis iki mesaj atmış bana çok özledi demek beni cafeye çağırmış bence kesin annesinden bazı şeyler öğrendi. Ay bu günde bagrilcak havamda değildim hiç. Her neyse en azından müstakbel karımla biraz zaman geçirmiş olurum erkenden gidişimde beklemesin karıcım hihihi.
Melis
Cafe geldim etrafa baktım Eren bey yok bide kadınlar daha ağır derler ben bekliyorum ama neden acaba. Bi masaya geçtim garson geldi menü uzattı. Ben menüyü kenara aldım ve gözlerim kapıda ereni bekliyodum garsonun sesiyle irkildim. " ne alırsınız ?" Ay niye sinsi sinsi geliyorsun yani " arkadaşımı bekliyorum siparişi o gelince veririm " dedim ki Eren geldi. " hele şükür teşrif edebildiniz Eren bey " Eren kıkırdayarak saldelyeye oturdu ve konuşmamı beklercesine meraklı meraklı yüzüme baktı."eren sen ne yaptın ya anneme neler neler söylemişsin annem gerçekten birbirimizi sevdiğimizi düşünüyo." diye başladım söze eren  cümlemden memnun beni dinlemeye devam etti ." şimdi ben annemi nasıl inandırcam GERÇEĞE. Eren bunu anla ben seni sevmiyorum" eren sırıtıyodu ve budurum git gide benim sinirimi bozmaya başladı ne yani burda ciddi bir konuşma yapıyoruz düzgün dinle "ne yapabilirdim annene karşı ben kızınızı seviyorum ancak ortaklık yüzünden  onunla zorla evlendirilmek istemiyorum ve ayrıca kızınız beni sevmiyo ve benden nefret ediyo mu deseydim melis ne istiyosun.Ayrıca eninde sonunda benimle evlencektin bunu sende biliyosun bende çünkü hala sen de beni seviyosun bide sorunun cevabını öğrenmezsen çatlarsın ki o yüzden evlenmiz ya öyle olcaktı ya da böyle " gıcağa bak sen ben onu seviyomuşum eninde sonun da evlencekmişim sen kimsin ki seni sevcem ben ya " ne alaka ben seni yaklaşık 6 yıl önce falan sevdim ha unuttuysan hatırlatıyım sen beni terk ettiğin için seninle bir daha asla sevgili olmam." hihii ereni ne güzelde bozdum ama biraz ağır oldu galba "tamam melis öyle diyosan öyle olsun ama evlenince hiç benim peşimden koşma tamam mı ? evlendikten sonra peşimde koşup beni affet eren ben sana çok aşığım diye yalvarcaksın sana söyliyim." kendinden o kadar emin konuşuyodu ki bir an sanki ona bi şans daha verirsem beni bi daha hiç üzmiycekmiş gibi geldi ama asla böyle bir şey olmıycak.

Ilk Ve Tek Olacaksın Where stories live. Discover now