Bölüm 4

5.2K 171 16
                                    

Eve geldiğimde saat bayağı geçti. Annem meraktan çatlamış bir biçimde beni camda bekliyordu eyvah yandın kızım Melis bittin. Içeri girer girmez söz merasimimiz başladı. Neden geç gelmişim ki kafayı mi yedirtmekmis benim amacım ne yapmak istiyomusum amacım neymiş         kimseyi takmiyomusum ve dahası ay içim daraldı yeminlen bu nedir ya. Hemen üstümü değiştirip uyumakken amacım bi de masal dinledim çok güzel. Uyumaya yatağımın yolunu tutmusken birden aklıma neden bu gece içimdekileri cerene anlattığım geldi yani cereni severim iyi kız ama uzun zamandır onunla gorusmemistik nasıl bu kadar ona güvenmemi sağlamıştı anlamadım bunları düşünürken uyuya kalmışım. 
Eren
Bu gece Melis görünce birden garip oldum bilmiyorum nedenini geçmişte onu çok kırdım yalnız bıraktım ama bana karşı hala önyargili olmasını istemezdim beni böyle hatırlamasını ve sürekli onu kıracakmışım gibi dusunmesinide istemezdim. Onu unuttum gibi davranmaya ne kadar çalışsamda içimde onu her gördüğümde bir burukluk oluşuyor. Acaba sevgilisi var mı gidip sorsam tersler beni Aman neyse. Ama en yakın zaman da bunu öğreneceğim ve kendimi affettirecegim Melis. Onun kalbini kazanacağım.
Ceren
Melisle konuştuktan sonra asla aklımdan çıkamadı. Melis hala bana güveniyor olmasa bana bunları anlatmazdı. Yani hala biz bir kankiyizz ama Melis benim liseden sonra yaptıklarımı bilse benim bi daha yüzüme bile bakmaz inşallah Eren birşey söylemeZ. Melisi kaybetmeyi göze alamam. 

Ilk Ve Tek Olacaksın Where stories live. Discover now