Kapitel 50!!

233 10 1
                                    

Wow kapitel 50

Jeg ved ikke hvor længe jeg har vært væk med da jeg kigger mig rundt er jeg det sammen sted! Jeg ligger bare på det kolde gulv, håber jeg snart kan komme ud her fra!! Jeg hørte nogle stemmer komme ude for gangen og det er ikke camilla's eller Mikkel's "hh...hjæ.....hjælp" får jeg visket men det er nok ikke højt nok så jeg samler alt det luft jeg kan og råber "hjælp!! Jeg er her!" Stemmerne kommer løbene her hen " STELLA!!" Råber stemmerne. Jeg rejser mig op men falder ned igen og slår mit hovede på det kolde gulv og alt bliver sort igen..

Jeg åbner mine øjne og jeg bliver mødt med fem ansigter, men men det er jo stefan, Pelle, Jonas, Lauritz og min mor " omg jeg har savnet jer " siger jeg med en hæs stemme da jeg ikke har særlige mange kræfter tilbage, "hvad med mikkel og Camilla ?" Sige jeg og kigger op på dem alle ( jeg ligger i min egen seng ) " de kommet i fængsel " siger min mor og smiler " okay, hvordan fan i mig ?" Siger jeg "der var nogle fans der fortalte de havde hørt dig " siger Pelle og smiler " mange tak fordi i fandt mig!" Siger jeg meget træt " Nårh jeg tror vi går så du kan få sovet lidt " siger min mor og går ud med drenge i bagefter sig, men jeg når lige at sende stefan et blik som betyder han lige skal blive.

Han går ind da alle var gået ud, og lukker døren " hvor har jeg dog savnet dig " siger han og jeg når ikke at svare før han er igen med at kysse mig. Fuck jeg har savnet at få et kys af ham, vi bliver ved et stykke tid da stefan afbryder " Nårh jeg går ned så du kan for sovet lidt " siger han og kysser mig på kinden og lukker døren.

"Der er aftensmad" råber min mor, jeg slæber mig ned af trapperne og drengen er hvis gået, men jeg sætter mig ned og spiser som en der ikke har fået mad i en måned, men det har jeg jo ik ahaha det kan man virkelig også se på mig. Man kan næsten se mine ribben.

 det svære valg - page four - afsluttede Where stories live. Discover now