Kapitel 43

271 12 2
                                    


---1 år sender ---
Det er nu et år siden jeg har snakket med Pelle,Stefan,Lauritz og Jonas og jeg tror stefan har fået ny kæreste ' er jeg self ligeglad med' mig og Lukas har heller ikke snakket så meget sammen, men han komme over til mig om lidt fordi jeg skal være alene.
Jeg er på vej ud i bad da der banke på ( har kun en håndklæde rundt om mig) 'bank bank' jeg går ned af trappen og åbner " Hej Lukas " siger jeg og simler " Hej stella.........øhhh skal du ikke havde noget tøj på?" Siger Lukas og griner " joh self, men jeg skal lige i bad. Du kan bare sætte dig op på mit værelse " siger jeg og går op på mit værelse ' har egen badeværelse '

Jeg er lige trådt ud af badet og er igang med at tørere mig, bagefter tager jeg det her tøj på( billede )

Jeg går ind til Lukas, "smukke" siger han og smiler " hehe du er heller ikke grim" siger jeg og griner, det er virkelig en dejligt følelse man bare er fri, ingen kærester eller noget

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg går ind til Lukas, "smukke" siger han og smiler " hehe du er heller ikke grim" siger jeg og griner, det er virkelig en dejligt følelse man bare er fri, ingen kærester eller noget.
"Hvad har du lyst til?" Siger jeg og kigger på mine hænder," øhhh vi kunne gå en tur i parken, så kan vi hente B?" Siger Lukas " kan vi godt " siger jeg og tager sko på ' B =Buster hans hund men han bliver kaldt B'.

Jeg låser døren og vi er på vej hen til Lukas, vi lader vores hænder rør hinanden en gang imellem, intime Lukas ligepusling tager min hånd, jeg smiler for mig selv.
"Du kan bare vente her" siger Lukas og henter B imens jeg bare står lidt tavs i gangen " Hej har jeg ikke set dig før?" Siger en stemme og kommer frem " øhhh....." Siger jeg bare og smiler "stella? Ik?" Siger hun og der spreder et sort smil på hendes læber " Julie!! " skriger jeg "stella!" Skriger hun tilbage og vi ender i et langt dejligt kram. " jeg troede jeg aldrig skulle se dig igen " græd Julie " ilm Julie , vi må finde en dag så vi kan snakke om alt det der er sket!" Siger jeg og græde lidt " her er mit nr" siger hun og taster hendes nr ind på min mobil og omvendt,
"Kom stella vi går nu!" Siger Lukas og tager mig i hånden.

Vi er lige kommet til parken og Lukas er igang med at lukke B løs, vi går og snakker indhold Lukas tager sine dejlige læber mod mine, jeg snubler så vi lander på joden, han kigge på mig og kysser mig igang og denne gang udvikler han det til at vi ligger og snaver i parken, han tager sin hånd under min trøje og kører den ned til min røv, der kommer et lille 'Uhh' fra mig da han glemmer hårdt om den.

Vi er på vej hjem til mig, og vi når ikker engang ind før Lukas er igang med at kysse mig, jeg kysser bare med, men lige pluselig er han igang med at tage tøjet af mig, "nej stop!" Siger jeg og rejser mig " hvad sker der?" Siger han " jeg kan ik!" Siger jeg og kigge nervøst ned i jorden " er du jomfru ?" Siger han og kigger på mig , jeg nikker bare som svar, " og din første gang skal være med stefan? " siger han, det er jo som om han kan læse mine tanker " det er helt okay, jeg skulle nok også havde spurgt dig først!" Siger han og krammer mig " tak Lukas " siger jeg.
Vi er virkelig trætte så vi går i seng.

 Jeg har valgt at jeg ikke laver en 2'er og bare skriver hvider til historien slutter, håber i kan lide kapitlet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg har valgt at jeg ikke laver en 2'er og bare skriver hvider til historien slutter, håber i kan lide kapitlet

 det svære valg - page four - afsluttede Where stories live. Discover now