Kapitel 45

267 12 3
                                    

Jaii Idag er det jeg skal til koncert, Idag vil jeg prøve bare at lade som om jeg er en fan 'hehe'
Jeg går hen til mit skab og finder det her tøj ( billedet)

Jeg går ned af trapperne, og ned i stuen "godmorgen mor" siger jeg glad "godmorgen skat, der står noget morgenmad til dig på boret " siger min mor og tager en tår af hendes kaffe "tak" siger jeg og sætter mig ned og spiser mig morgenmad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg går ned af trapperne, og ned i stuen "godmorgen mor" siger jeg glad "godmorgen skat, der står noget morgenmad til dig på boret " siger min mor og tager en tår af hendes kaffe "tak" siger jeg og sætter mig ned og spiser mig morgenmad.
"Jeg går nu" siger jeg "hvorfor så tidligt der er jo 3 timer til koncerten?" Siger min mor og kigger på mig, "haha mor, det er for jeg kan stå foran og møde nogle af deres fans, fordi Idag vil jeg prøve at hvordan det ville være at være en fan!" Griner jeg og tager min mobil "Nårh okay hyg dig, hils drengen " siger min mor, inde jeg er uden af døren.

Det tager mig nok 20 min at gå hen hvor de skal spille, jeg går hen til den scene som står mit i det hele. Der er kommet et par stykker, " Hej piger" siger jeg og sætter mig vedsiden af to piger "aj omg er du ikke Stefans kæreste ?" Siger de med store øjne " jojo men Idag vil jeg prøve at være en fan, må jeg gerne stå/side ved jer? " siger jeg og griner lidt "jaja self" siger de.

Drengene er lige gået på scenen, og alle er begyndt med at skrige, jeg kan slet ikke få mig selv til at skrige.

magi i luften:
Det var dig Der bare forlod mig midt I festen Gik din vej og tænkte at jeg ku' ordne resten La' mig nu forklare dig Før vi render hver sin vej Det der sker i mig Du tar fejl Du er jo jaloux, jeg kender resten Du tar fejl Der skete jo ingenting ved festen La' mig nu forklare dig Før vi render hver sin vej Det der sker i mig

'Jeg tror der er magi I luften Er det fordi at du her Jeg tror jeg blæser på fornuften Er det fordi at du er her Det var dig Der sendte mig ud I galaksen Det var dig Der lig' som forstod at holde takten Ka' du huske sidste nat Og du holdt så fast min skat Gjorde mig besat Jeg tror der er magi I luften Er det fordi at du her Jeg tror jeg blæser på fornuften Er det fordi at du er her? Jeg tror der er magi I luften Er det fordi at du her Jeg tror jeg blæser på fornuften Ka' du forstå mig når jeg siger Jeg tror der er magi I luften'
Sang de, jeg tog mig sammen og råbte "jeg elsker dig stefan!!" Som en fan 'haha'
"Tag fordi i kom, vi giver autografer lige om lidt" siger de. Alle fansene løber rundt

"Hæjj josefine og Maja kom!" ( som de to piger jeg stod med i starten hed) sagde jeg og tog dem under amen " hvad skal vi?" Siger Maja " vent og se" smiler jeg. Vi kommer hen til en dør, jeg banker lige så stille på, "hæjj hvad så stella!" Siger stefan og åbner døren og derefter et kys " jeg har taget to fans med hvis det er okay?" Siger jeg og skubber Maja og Josefine ind "omg!" Siger de og er ved at græde " her giv jer's mobil til mig så kan jeg tage nogle billeder af jer med drengen " siger jeg og tager deres mobiler.
"Smil" siger jeg og tager billeder
"Vi må nødtil at gå" siger drengen og krammer Josefine og Maja " vi ses " siger de og vinker. Lige da drengen havde lukket døren begyndte Maja og Josefine at stor tude " vi elsker dig, TAK!!" Græd de og krammede mig " så lidt piger, i kan bare skrive " siger jeg og giver deres mobiler ( jeg har skrevet mit nr der ind ) "aj tak" siger de og går.
Jeg sidder i deres rum indtil drengen kommer ind " var det en god koncert ?" Siger jeg " ja da!" Siger de og sætter sig, Stefan kommer hen og kysser mig som udvikler sig til et snav " hallo i to vi er her alså stadig !" Siger Pelle og griner " jeg må også til at hjemad "siger jeg og tager mine ting "vi ses" siger de alle.

Jeg kommer hjem til min mor som står og laver aftensmad " Hej skat var det en god koncert ?" Siger min mor da jeg kommer ud i køkkenet " ja meget" siger jeg og smiler. Jeg sætter mig ved spiseboret og kigger lidt på Instagram, da jeg bliver tagget i noget ' et billede af mig og Maja og Josefine, til billedet har de skrevet ' omg en UBESKRIVLIG koncert med verdens sødeste stella❤️' jeg liker og skriver ' ilm tøser ' jeg går lige ind og følger dem.

800+ ord, i må gerne skrive hvad i syntes om historien

 det svære valg - page four - afsluttede Where stories live. Discover now