Kapitel 33

252 11 0
                                    

Det er nu 3 dage siden jeg kom hjem fra hospitalet, og jeg skal hjem til Danmark i morgen glæder mig mega meget til at se drengen i morgen ( vi skal følges sammen til Danmark )

Jeg går op af sengen, jeg har stadig mange smerter i hovedet. Jeg går hen til mit skab og tager noget nemt tøj på Idag fordi jeg ikke skal i skole fordi jeg har så mange smerter ❤️ (mit tøj -billedet )

  Jeg går hen til mit skab og tager noget nemt tøj på Idag fordi jeg ikke skal i skole fordi jeg har så mange smerter ❤️ (mit tøj -billedet )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jeg orker virkelig ikke at læg noget Make-up Idag, så jeg krøller mit hår.

jeg tager min mobil op for at skrive til Pelle om hvornår vi skal mødes i lufthavnen imorgen

(samtale P=Pelle S= Stella)

S: hej Pelle hvornår skal jeg komme hen til lufthavnen imorgen? :)<3

P: hej Stella vi skal være der kl 13 <3

S: okay tak Ped vi ses imorgen hils de andre drenge <3

P: vi ses Stella <33

( samtale slut)

"vi ses Stella jeg tager på arbejde, jeg kommer hjem sendt i aften. Jeg har lagt dine piller nede på køkken bordet " siger min mor nede fra stuen. jeg slæber min tunge krop ned at trapperne.

"tak mor og god dag på arbejdet " siger jeg og går hen til skabet og findet et glas og hælder noget vand i og tager min pille imod mine smerter.


'bank bank'

jeg går hen til døren og åbner og ser verdens pæneste Stefan stå med et kort og nogle mega flotte roser <3 "hej stefan" siger jeg og løber hen og krammer ham " her det er til dig, som god bedring" siger stefan og giver mig roserne og det lille kort, "aj stefan det skulle du ikke gør" siger jeg og smiler som en tosse " bliver du ikke lige lidt og holder mig med selskab " siger jeg og laver hunde øjne " jo self kan jeg godt blive lidt " siger han og lukker døren efter sig

det er virklig dejligt bare at snakke med Stefan men han skal vist til at gå" vi ses søde " siger han og krammer og kysser mig " vi ses" siger jeg og vinker i døren

Jeg er virkelig træt og har ondt i hovedet så jeg går i seng ❤️

 det svære valg - page four - afsluttede Where stories live. Discover now