Kapitel 39

248 12 0
                                    

Der er gået nok en uge siden mig og stefan blev kærester igen, og alle ved det godt.
"Godmorgen skat" siger stefan og er i gang med at pakke ( de skal på sommer Tour )
"Godmorgen skat" siger jeg og kysser ham på kinden.

"God tur drenge" siger jeg og vi ked i døren i,ens drengen kører. Jeg lukker døren og løber op på mit værelse fordi jeg skal til at pakke ( jeg skal på en sports lejer imens drengen er på Tour ). Jeg pakker self alt mit sports tøj.

Jeg er sidder inde i toget og venter på jeg skal af, jeg glæder mig faktisk til jeg skal på sports lejer. Jeg tror også drengen har godt af at komme lidt væk fra mig...hehe

" Hej er du stella?" Siger en venlig dame og kommer hen til mig " hej og ja jeg er stella " siger jeg og smiler " kom så skal jeg vise dig hvor du skal sove og hvem du skal sove med" siger hun og går imod nogle hytter der er.
" det her er Marie og Lukas "siger hun og lukker døren, "hej jeg er så stella" siger jeg og giver dem alle hånden, ham der Lukas er nu ikke helt grim hehe.
" jeg har tænkt om vi måske skulle sove sammen " siger Marie " ja self " siger jeg og prøver at slæbe alle mine ting ind på værelset " her nu skal jeg hjælpe " siger Lukas og tager min kuffert "øhhh tak" siger jeg går bagefter ham,Hov jeg har helt glemt at sige Marie er mega sød.

"Nårh Marie har du en kæreste ?" Siger jeg og sidder på sengen og overfor hende ( hvis i forstår )
" alså jeg syntes lidt Lukas er pæn, men det er altid ham der styrer lejer og er en af de seje. Hvad med dig?" siger Marie og kigger ned " Hææj du skal ikke give op, og ja jeg har en kæreste" siger jeg og lægger en hånd på hendes skulder " må jeg så set et billede af ham?" Siger hun meget hyper " ja self " siger jeg og viser hende min grund. " Nejj det er løgn du er ikke kærester med stefan fra Page Four " siger hun " jo se" siger jeg og viser hende et billede af mig og stefan som kysser " omg, elsker virkelig deres sange " siger hun med åben mund.

'Ring ring '
Klokken betyder vi alle skal samles og vi skal til at lave noget. "Idag skal vi starte med at spille fodbold " siger en dame som står for det her ( alle dem der er på lejeren har vært der en uge før, så jeg fik lov til at kun være der i en uge ) " hende stella er kærester med stefan fra page Four " hører jeg en lidt diva stemme sige, jeg ignorer den bare.
" her er jeres hold" siger damen igen og giver os alle en seddel, heldigvis kom jeg på hold med Marie og Lukas.
" her spille " råber Lukas, jeg skyder bolde til ham og han rammer self målet.
~~~~~~kampen er slut~~~~~~~
Vores hold vandt self hehe " kom stella vil du ikke lige med mig på toiletteede ?" Siger Marie " joh kommer" siger jeg og sætter mig på stenen foran toiletterne, " når'h......så mødes vi igen......og nu får du hævn for det du gjorde imod mig" siger......CAMILLA! Og hendes gruppe af fem piger
Hun nikker som tegn på de skal gå imod mig, de skubber mig ned fra stenen, og løber væk
" argg" skriger jeg imens jeg ligger og roder rundt på jorden, imens der kommer lidt blod ned fra min pande ( jeg var en sidste på pladsen og Maria var gået )
Jeg går mod vores hytte og åbner stille døren, " hvad er der sket!?" Siger Marie og Lukas og skynder sig ud til mig " faldt......bare" siger jeg, gider ikke til at fortelle hele historien, "kom" siger Lukas og kigger i en skuffe for at finde et plaster, " her" siger han og giver mig det " tak" siger jeg og tager det på og går i seng.

 det svære valg - page four - afsluttede Where stories live. Discover now