Kapitel 27

271 15 6
                                    

Først vil jeg lige sige tak for 3k LÆSER det er jo helt vildt , prøver at se der kommer så mange kapitler som muligt.

"Stella!! Stella!! Du skal op nu vi har sovet over os!!!" Hører jeg min mor råbe fra døren til mit værelse " ja jeg kommer nu !" Siger jeg og tager tøj på og sætter mit hår osv ( billedet )

"Stella!! Stella!! Du skal op nu vi har sovet over os!!!" Hører jeg min mor råbe fra døren til mit værelse " ja jeg kommer nu !" Siger jeg og tager tøj på og sætter mit hår osv ( billedet )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( de skal lade som om det er stefan's trøje )

Jeg sidder i køkkenet og spiser, "har du fået ny trøje?" Spøger min mor og kigger på mig "nej det er stefan's jeg ville bare gerne beholde den så jeg ikke glemmer ham!" Siger jeg med et lille smil på læben

Vi er lige kommet til lufthavnen, jeg har lyst til at græde fordi jeg ikke såden har nået at sige farvel til dem og især Lauritz ! :(
Jeg går i mine egne tanker da jeg hører nogle bekendte stemmer, jeg vender mig om og ser stefan,lau,Pelle og Jonas, jeg løber imod dem imens jeg græder

Vi har stået i lidt tid nu bare stået og har haft gruppe kram "stella...............du må virkelig undskylde at jeg bare er dig utro" siger Lauritz med verdens sødeste smil "det er okay " siger jeg og krammer ham.
Jeg har fået krammet dem alle men mangler lige stefan " Nårh der er hvis en der har taget min trøje ?" Siger stefan og kigger på min trøje " måske! Haha jeg har en til at dine tøjer i min kuffert " siger jeg og griner, "vi ses stefan" siger jeg og går hen og krammer ham, han kigger på mig og kysser mig såden står vi indtil jeg bliver afbrudt at min mor som siger " vi skal gå nu"
" vi ses når jeg kommer hjem" siger jeg og græder og gå hen til min kuffert

Vi sidder i flyet og vi skal side her i 3 timer mere om jeg orker, jeg går ind på fotos og ser at min mor har taget et billede af hvor mig og stefan kyssede, jeg lage det på Instagram og skrev ' et år til USA jeg kommer til at savne verdens bedste venner og kæreste #vises #paspåddm ' jeg tager dem alle på billedet self


Vi er enlig ankommet til vores lille hus det er virkelig fedt, og vores naboer er self dansker og de han en pæn søn eller stefan er pæneste !! Jeg kunne virkelig græde fordi han minder mega meget om stefan men stefan er dejligst !!!

 det svære valg - page four - afsluttede Where stories live. Discover now