H9

57 6 2
                                    

Pov Jay

Het onbekende meisje loopt de koffiekamer binnen met een klein jochie aan haar hand. Ze wordt rood als ze me ziet. 'Wat doe je hier?' Vraagt ze zacht terwijl het jongetje verwonderd naar de enorme koppen kijkt.

'Ik moest hier werken vandaag...' Mompel ik ongemakkelijk. Opeens krijgt ze een felle blik en richt ze zich tot de camera. 'Als je maar niet denk dat we naakt gaan' roept ze.

Er hangen kleren voor je klaar in de kast

Ze zucht diep, kijkt me vervolgens afwachtend aan en zucht dan nog een keer. 'Ga je nog wat doen? Je hebt hier toch dienst?' Moppert ze. Waarom zou ze zo chagrijnig zijn? Dan zie ik plots het bloed op haar kleren en armen. Dat me dat nog niet is opgevallen...

'Wat is er gebeurd?' Vraag ik zacht. Haar blik verzacht. 'Geen idee' fluistert ze terug en ik zie de pijn in haar ogen. 'Hoe heet je?' Vraag ik haar. Ze lijkt even te twijfelen. 'Ally... En dit is Thomas' zegt ze zacht. Ze knikt naar het jongetje.

Ik loop naar de kast en kijk erin. Ik schrik. Er hangt alleen een kleine bikini en een zwembroekje. Ik word rood. Ik pak de hangers voorzichtig uit de kast en geef ze aan Ally.

'Wat is dit?!' Stamelt ze. Ze kijkt naar Thomas. 'Dit kunnen we toch niet aan?' Ze kijkt me wanhopig aan. 'Ik denk dat je genoeg redenen hebt om het wel te doen' ik pak haar bloederige arm en houd hem omhoog. Ze walgt nog steeds.

'Oké... Maar draai je even om of zo. Je mag niet kijken' ze trekt Thomas mee naar een hoek en ze kleden zich om terwijl ik me omdraai. Ik kijk niet. Ik zou het niet willen.

Even later zegt ze dat ik weer mag kijken. Ik word nog roder dan ik al was. Ze ziet het en word ook rood. Ik help eerst het jongetje en dan Ally in het bad. Bij het pakken van haar hand, om haar erin te helpen, strijkt mijn pols per ongeluk langs haar zij. Ze kijkt me recht aan.

Ik wil haar wel kussen, maar dut is niet het moment. 'Ik heet Alison en dat is Jamie' fluistert ze beschaamt. 'Waarom zou je liegen?' Vraag ik haar. Ze schud haar hoofd. 'Ik vertrouw hier helemaal niks en niemand' zegt ze zacht en ze laat zich in de warme koffie glijden.

Dollhouseजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें