H7

60 6 0
                                    

Pov Alison

'JAMIE?!' Gil ik als ik de zak open heb gemaakt. Mijn kleine broertje ligt, opgerold door de pijn en de krappe ruimte, in de zak. Ik haal hem er voorzichtig uit en hij kreunt pijnlijk.

'Allison?' Hij kijkt me door spleetjes ogen aan. 'Ik ben hier' Zeg ik zacht. Ik til hem op en draag hem mijn kamer binnen. Ik leg hem op het grote hemelbed. Dan richt ik me tot de camera.

'Monster! Heb jij wel een hart? Was 3 niet genoeg? Of zijn er hier nog meer mensen? Hoe durf je met je vieze tengels aan mijn broertje te komen?!' Schreeuw ik boos.

Er valt een flesje uit het plafond. Ik vang het op. Er zit een blauwe vloeistof in. "Drink op of sterf" staat er op het briefje. Ik durf het risico niet te nemen het drink het flesje leeg,

Even lijkt alles nog goed te gaan, maar dan word het langzaam wazig voor mijn ogen en dan zie ik helemaal niets meer.

Pov Melissa

Ik kan dit niet. Ik weet dat ik niet brutaal had mogen zijn, maar deze straf is te afschuwelijk. Ik kan dit niet doen. Echt niet. Mijn hoofd zegt: doe toch maar. Maar de rest van mij wil echt niet!

Ik kijk naar de emmer vol nep-bloed. En dat bekijk ik ook het briefje nog eens. 'Nee' zeg ik zacht. Er staat:
"Smeer het bloed over de handen van de bewusteloze Allison en over de wangen van haar broertje. Jullie verdienen beide een lesje in manieren"

'Oké, ik doe het op één voorwaarde: laat me morgen met haar praten' zeg ik tegen de camera.

Afgewezen. Wil je soms in de put?

Er loopt een traan over mijn wang. 'Nee' fluister ik en ik loop met het bloed en twee plastic handschoenen naar de kamer van Alison en haar broertje.

Alison ligt bewusteloos op de vlier en haar broertje ligt halfwakker op het bed. Hij kucht en omklemt met zijn ene hand zijn andere arm. Ik doe wat me gevraagd werd en loop dan walgend weer weg. Ooit krijg ik vast nog wel een kans om het haar uit te leggen.

DollhouseWhere stories live. Discover now