H5

84 6 2
                                    

Pov Allison

Ik schrik wakker. Ik lig weer op de grond in mijn kamer. Gelukkig. Ik sta op en loop maar het bed. Ik plof neer op de rand en met mijn kin in mijn handen denk ik na.

Onderin mijn deur schuift een klepje open. Ik duik ernaartoe. Er word een bordje eten en een glas water naar binnen geschoven.

Het enige wat ik zie is een wit paar hakjes. 'Melissa?! Ben jij dat?!' Schreeuw ik, maar de persoon loopt weg. 'Melissa!' Roep ik. Het moet Melissa wel zijn.

Hoelang moet ik hier nog zitten? Waarom moet ik hier zijn? Hoelang is Melissa al hier? Waarom zij? Waarom ik? Waar ben ik? In het buitenland? Welk buitenland?

Ik kan er niet meer tegen. Ik ruk aan het klepje, in de hoop dat het opengaat, maar het zit op slot. Geen beweging in te krijgen. 'Asjeblieft' huil ik. 'Laat me hieruit' ik kijk de camera smekend aan.

Maak je klaar voor het feest vanavond. Je jurk hangt in de kast.

Barst. Ik open mijn kast en kijk erin. Er hangt een prachtige witte jurk... ( zie afbeelding ) het was net een trouwjurk. Eronder staan een paar zilveren hakken.

Mijn mond hangt open. WTF! Oké... Sorry voor het taalgebruik mensen. Dit is gewoon even heel erg pieeeeppp!!!

Op mijn bureau staat nu ook een klein spiegeltje en een doosje gevuld met make-up en nagellak.  Ik kleed me voorzichtig om en maak me op.

Volg over een half uur het witte rozen-pad. Verheug je op het mooiste bal ooit!

---------------------------------------------------

Hey mensen
Het volgende hoofdstuk is heel lang en dubbel. Sorry als ik er daarom wat langer over doe om het te schrijven.
Ik hoop dat jullie het nog leuk vinden.
Xxx TessaPenders

DollhouseHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin