|2x20 - The End|

4.8K 273 33
                                    

Písničku si pouštějte dokola :) psala jsem tuhle část při téhle písničce :) možná se k tomu nehodí, nevim, ale líbí se mi to strašně k tomu :)

Omlouvám se za chyby..:)

Příjemné čtení..:)

Uběhli dva týdny a Mellissa zjistila, že je těhotná. Bojí se jak bude reagovat Justin. Strašně moc se bojí. Bojí se toho, že by jí zase vynadal jako tenkrát, když mu oznámila, že je těhotná s děťátkem, kterého vůbec neviděla a strašně moc jí mrzí, že není mezi nás to malé stvoření. I když už to je ten pátek. Stále jí chybí i když ho nikdy neviděla.

Seděla na posteli v ložnici a v ruce držela těhotenský test. Stále nemohla uvěřit tomu, že je zase těhotná. Ale nejvíc jí štve, že už by měla pátý dítě. Je zázrak, že přes to všechno otěhotněla. Chtěla by vidět svoje dvě nenarozné dětičky. Jenže ona neví o tom, že její dva maličký dětičky dávají pozor na svoje sourozence. Jsou to jejich strážní andílci. Párkrát se objeví ve snech Jasona a Jessie.

Ale jejich maminka o tom neví. I když nikdo neví, že dvě nenarozené dětičky jsou snima po celou tu dobu. Jeden malý chlapeček a jedna malá princezna. Spolu dávají pozor na svoje sourozence, maminku a tatínka.

--------------

Seděla jsem na posteli i s těhotenským testem v ruce, když najednou se otevřeli dveře. Rychle jsem si stoupla a schovala za záda ten test.

Justin přišel blíž ke mě a já si všimla, že tu jsou všechny známí, kamarádi, rodina. Prostě všichni.

Zmateně jsem se podívala na Justina a on se na mě jenom nervózně usmál.

Chytil mě za jednu ruku a sáhl do kapsy od mikiny

,,víš Mell" zhluboka se nadechl,,už hodně dlouho jsem přemýšlel a pořád přemýšlím.. Jak můžeš milovat člověka jako jsem já? Jak můžeš mít se mnou děti? Po tom všem co jsem ti udělal. A nenávidím se za to. Nejradši bych všechno vrátil a choval bych se k tobě jako k princezně! Jako ke královně! protože to ty si! Člověk jako jsi ty už nikdy nebude! Nikdy jsem nepotkal, tak silnou ženu jako si ty!" usmál se a stiskl mojí ruku. Vůbec jsem nechápal proč, takhle mluví a ještě předevšema,,mojí blbosti jsme přišli už dvakrát o naše děťátka. Dvakrát jsme se od sebe oddělili. Ani nevíš jak moc si mi chyběla! Divím se, že mě ještě miluješ, divím se, že mi pořád odpouštíš" pokroutil hlavou a klekl si na jedno koleno,,miluju tě ještě jako nikdy nikoho! A vždy budu!" zhluboka se nadechl,,Mellisso Rodriguez ptám se tě teď a tady, předevšema! Vezmeš si mě?!" otevřel malou krabičku v které byl krásný prstýnek s malým diamantem.

S šokem jsem na něho koukala a přitom mi tekly slzy. Nikdy jsem si nemyslela, že se tohohle dočkám.

Začala jsem horlivě přikyvovat,,ano, ano ano" hodila jsem se mu kolem krku a opakovala slavné ano. Tiskla jsem ho v náručí a brečela štěstím

,,miluju tě" zašeptal mi do ucha a pomalu se odtáhl a chytil mě za líčka,,a vždycky budu! To si pamatuj" jenom jsem s úsměvem kývala hlavou na souhlas

,,jsem těhotná" šeptla jsem a ukázala jsem mu těhotenský test

On se doširoka usmál a vzal si ho odemě,,vážně?" měl slzy na krajíčku

,,ano" s úsměvem jsem přikývla

,,bože" vypískl a pevně mě objal a začal se se mnou točit kolem své osy

Jsem šťastná!

----------------

Mellissa stála před zrcadlem v bílých svatebních šatech a s velkým úsměvem na tváři. Pořád nemohla uvěřit tomu, že si bere člověka, které miluje už věčnost.

S úsměvem si položila ruce na svoje už větší bříško a začala si ho hladit.

,,tak princezno je čas" přišel do místnosti její táta

,,dobře" přikývla a s hlubokým nádechem se zachytila svého táty ruky a přitom měla úsměv na tváři.

Svatební hudba začala hrát a všichni si stouply, když zaznamenaly, že právě přichází nevěsta.

Mellissa byla nervózní a celou dobu koukala na zem, až pak se odvážila zvednout svůj zrak, až vyhledala oči, do kterých se zamilovala, do dvou karamelek a všechna nervozita zní opadla.

Jako kdyby tam nikdo nebyl. Jako kdyby existovali jenom oni dva.

Mellissu její otec předal jejímu snoubenci, za chvíli manželovy.

Justin a Mellissa si stouply na proti sobě a chytili se za ruce a koukali na sebe s úsměvem.

Vůbec nic nevnimaly, až jenom slova, který chtěli slyšet. A řekli si své slavné ano! A dali si svůj první manželský polibek.

Všichni na ně koukali s úsměvem, některé i štěstím brečely a tleskali. Začali jim gratulovat a přitom jim dávat svatební dary.

----------------------

Tak tohle byl náš příběh. Příběh plné bolesti, zklamání a především lásky.

S úsměvem jsem zavřela knížku, kde byl náš společný příběh s Justinem. Zvedla jsem se a uklidila knížku s naším příběhem na poličku.

S úsměvem jsem přejela po hraně knížky, kde bylo napsané I Love You..! Do You Love Me?! A pak jsem opustila místnost a vešla jsem do ložnice, kde byl Justin a lehla jsem si k němu

,,zase si četla?" zasmál se

,,vždycky" usmála jsem se

,,miluju tě!"

,,miluju tě!"

••••

Zlatíčka, tak tohle je definitfni konec Mellissi a Justina 💜

Chci vám strašně moc poděkovat za každý vote a koment 💜 a za každou podporu 💜

Nakonec jsem neukočila Chůva, ale ukončila jsem I Love You..! Do You Love Me?! 💜

Bude mi chybět příběh Mell a Justina 💔😢💜 ale všechno jednou musí skončit 💔

A taky mi budou chybět všechny vaše komemty a vote na téhle storce 💔💜

Miluju vás! Děkuju vám strašně moc za vaší podporu! 💜

Vaše Mia 💜

12.1o.2o16 💜

I love you..! Do you Love me?!✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat