Přestaň už..

5.2K 215 46
                                    

Barca-Opavova je celá tvoje i když mě teď (asi) zabiješ :/ :D ale budu doufat že se ti bude aspoň malinko líbit :3 :D

Omlouvám se za chyby..:)

Příjemné čtení..:)

To co mi řekl. Vážně skončil v nemocnici? Vážně ho tak vzal náš odchod? Že se chtěl zabít?

Co když mi to, ale říká jenom tak? Co když si jenom vymejšlí? Nevim jestli mu mám věřit nebo ne. A to mě mrzí. Nemám v něm takovou důvěru jako kdysi.

Chtěla jsem se ho zeptat proč mi to říká, ale zrovna přišla Jessie. Jak viděla Justina, tak přešla k němu a Justin si jí posadil na kolena,,tak co princezno? Vyspinkaná?" Pohladil jí po vláskách, který byli rozcuchané, jak spala. V puse měla dudlík a vypadala ještě úplně ospale. Opřela se o Justina vyndala si dudlík a a začal pít se ze své flašky,,chtěla by jsi jít s tátou?" Zeptal se. Hned jak to slyšela, tak se zvedla z Justina a koukala na něho zvědavě,,chceš jít s tátou pápa?"

,,jo" zamumlala radostně, ale ještě ospale, přece, před chvíli se probudila

,,super. běž se oblíct, nebo ti mám pomoct?" Dal ji pusu na čelo

,,pomoč mi" uculila se a oba se zvedli a odešli do ložnice

Takže, on mi jí vážně chce vzít. A prej že ne! Je to obyčejný lhář! A já mu chtěla věřit že mi jí nechce vzít. Ty tupče vždyť ti řekl, že pod jednou podmínkou ti jí neveme! Musíš jít sním a nikdo ti jí neveme! Zakřičel na mě můj vnitřní hlas. Ano řekl pod jednou podmínkou. Ale co na tom nechápe že se bojím?! Vždyť jsem mu to řekla! Nech mě už konečně ten hajl pochopí! To že ho miluju, neznamená že budu dělat všechno jak on píská! Kurva!

,,mami kokej" přiběhla Jessie a tím se mi ukázala. Měla na sebe krásný rušovoučký legíny, fialové tričko s potiskem Frozen a její zdravotní botičky

,,si krásná zlatíčko" vzala jsem si jí k sobě a přitiskla jsem si jí k sobě.

,,táta žekl aby jšem še tě žeptala jesti pudeš šnáma" odtáhla se odemě a roztomile se usmála

Jenom jsem pokroutila hlavou a dala jsem jí pusu na její malinkatý rtíky a položila jsem jí na zem. Ona hned utekla.

Hodila jsem se na gauč a začala jsem nekontrolovatelně brečet. Nevěřím že mi jí vážně chce vzít! Nemyslela jsem si že mi tohle udělá. Vždyť jí ani nechtěl! A teď najednou se o ní stará?! Hajzl vymrdanéj! Nenávidím ho! Právě teď!

,,si v pohodě?" slyšela jsem momentálně ten nejodpornější hlas na světě

,,v naprostým" ironicky jsem se zasmála

,,to vidím" zamumlal ironicky,,říkám ti, pojď taky a nikdo se nemusí trápit" pohladil mě po zádech

,,nedotýkej se mě" zasyčela jsem na něho,,nenávidím tě, tak skurveně moc" zakřičela jsem na něho když jsem si sedla

,,ne ty mě miluješ a ne že nenávidíš" zamumlal po pár minutách ticha

,,já už tě nemiluju! Nechápu jak jsem tě mohla milovat, takovýho skurvenýho bastarda. Běž do piči! Měla jsem si to už dávno uvědomit že takový bastard jako jsi ti nikdy nebude milovat! Tři zkurvený roky jsem žila s monstrem který mě znásilňoval a bil" zakřičela jsem,,si jenom obyčejný vymrdaný idi.." nedokončila jsem větu protože mi na líčku přistála jeho ruka,,ty haj.." zase další facka, tahle byla ale silnější, až jsem spadla na gauč a on si na mě hned sedl obkročmo,,slez ze mě" zakřičela jsem na něho a snažila jsem se ho od strčit.

I love you..! Do you Love me?!✔Where stories live. Discover now