Tohle je..

4.7K 236 36
                                    

Omlouvám se za chyby..:)

Příjemné čtení..:)

*o tři roky*

Dneska jsou to přesně tři roky co odešel Justin. Tři roky! Chápete to? Tři roky jsem ho neviděla. Chybí mi. I přesto že mi ubližoval, tak ho miluju. On byl kluk kterýho jsem nejvíc milovala. Nikdy jsem k nikomu jako k němu necítila to co jsem cítila.

Ano říkala jsem že jsem sním skončila. Ale uvědomila jsem si že ho miluju a že bez něho nedokážu žít.

Ale asi vás zajímá co se stalo. Tak, narodil se mi chlapeček, jménem Jason. Jsem mu dva roky. Jessie jsou čtyři roky. Už je to moje velké princezna.

Ptáte se koho je Jasey? Je Justinovo. Asi po měsíci jsem skončila v nemocni z nedostatku jídla a pití. Prostě jsem nepila, nejedla. Jenom brečela, ani o Jessie jsem se nedokázala postarat. Takže se o ní starala mamka. A prostě v nemocni jsem se dozvěděla, že jsem těhotná.

Pattie když zjistila že Justin někam odešel, tak se zhroutila. Byla na tom špatně. Dávala si všechno za vinu. Malém skončila v psychiatrií. Asi po půl roku se smířila s tím že její nejstarší syn se jen tak lehce nevrátí.

Snažili jsme se všichni ho kontaktovat, ale neměli jsem jak. Telefon nám vždy oznámil, že telefoní číslo neexistuje. Snažili jsem mu napsat na Facebook nebo na Twitter ale tam jsme ho taky nemohli najít. Jako kdyby si nás chtěl vymazat ze života. A to mě mrzí. Aspoň vidím jak mě začal "milovat" všechno to byli prazdý slova, nic víc!

Jenom mě využíval. Věděl že jen tak se ho nevzdám. A proto toho tak využíval. Věděl že ho miluju! Věděl to! A on mě jenom využíval! Věděl, že když mu řeknu nenávidím tě tak to nemyslím vážně! On to moc dobře věděl! A jenom mě využíval! Chtěla bych ho nenávidět, tak moc, ale nedokážu to. Protože já ho miluju! Ano pořád ho miluju. Miluju ho už šest let! Zatím co on si ze mě dělal srandu a využíval mě!

,,mami, půjdem do parku?" Přiběhla ke mě Jessie

,,a chceš?" Usmála jsem se na ní a pohladila jsem jí po líčku.

,,jo" vypískla

,,tak dobře, jak vidím, tak si i oblečená. Takže mužem jít hned." Zvedla jsem se z postele. A spolu jsme vyšli ven z mého pokoje. Ještě cestou jsem zkontrolovala Jeseyho a ten si spokojeně spal v postýlce.

,,mami, jdu s Jessie ven. Tak prosím pohlídej Jasona, on spí" přišla jsem do kuchyně a viděla jsem tam mamku jak něco začal vaří.

Ano bydlím s rodičma, nedstěhovala jsem se, proč taky?

,,dobře, a kdy tak přibližně se vrátíte?" Koukla na mě

,,nevim , podle toho jak se bude chtít Jess" mykla jsem ramenama, jenom přikývla a dál se zase věnovala vaření,,tak mi jdem čau" odešla jsem spolu s Jessie ven,,zastavíme se ještě u Jazzy?" Koukla jsem na Jessie která poskakovala na noze.

,,jo, a bude tam i Jack?" Zvědavě se na ně koukla

,,nevim, zasmála jsem se" zazvonila jsem u Jazzy, ona mi hned otevřela

,,Jéé ahoj" usmála se

,,ahoj, nechceš jít s náma do parku?" Ušklíbla jsem se na ní

,,jo klidně, mohli by jsme zavolat i Alex. Je tady spolu s Ryanem a Jacekm" mrkla na Jessie, která se uculila

,,super tak jdi pro ně, mi vás počkáme tady" usmála jsem se na ní, ona přikývla a šla dovnitř.

Po pěti minutách přišla i s Ryanem, Alex a Jackem.

I love you..! Do you Love me?!✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat