Musíš si jí získat..

4.9K 228 17
                                    

Omlouvám se za chyby..:)

Příjemné čtení..:)

*druhý den*

,,zlato?" Šeptal mi někdo do ucha, vůbec jsem nevěděla ke komu patří, jelikož jsem byla hrozně moc unavená,,no ták puso" ten dotyčný mě začal líbat na krku

,,uhm.." přetočila jsem se na břicho

,,no ták" zasmál se

,,chci spát" zakňourala jsem

,,nespi tolik" pleskl mě po zadku a nechal tam tu ruku. Teď jsem szijtila že je to Justin. Ano je to směšný, kdo jiný by mě budil, že?

,,proč?" Šeptla jsem a pořád jsem měla zavřený oči

,,co takhle si užít? Spí Jessie" dal mi pusu na líčko

,,jsem unavená" podepřela jsem si hlavu a snažila jsem se usnout

,,miláčku" zajel mi rukou pod kalhotky a zmáčkl mi zadek

,,Justine!" Zasyčela jsem na něho a vytáhla jsem mu ruku

,,no ták" zakňučel a začal mě líbat na krku

,,Justine? Já chci vážně spát" šeptla jsem,,jsem unavená" povzdychla jsem si

,,a z čeho prosím tě" zasmál se a potáhl mi za ušní lalůček

,,hádej" vyprskla jsem

,,ale já za to nemůžu" zasmál se a stiskl mi zadek

,,právě že ty jo! Pořád si se sní hrál a proto nechtěla spát" zavrčela jsem na něho,,a přestaň mi mačkat prdel!" Zasyčela jsem

,,tak si měla jít spát. Já bych jí potom uložil" zase mi stiskl zadek,,a ne, protože mě to baví" foukl mi na krk,,no ták dáme jedno a pak můžeš jít spát" dal mi jemnou pusu na rty. Divný že sním mluvím i přesto že mám zavřený oči, že mu to není divný.

,,ne" zamumlala jsem a otočila jsem se mu zadkem k němu.

On se hned na mě natiskl,,co takhle si tě vzít ze strany?" Zavrčel mi do ucha

,,na to zapomeň!" Zasyčela jsem

,,ale no ták" začal mi zjíždět jednou rukou po stehnu,,hele, Jessie spí, dáme jedno a pak si spi jak dlouho budeš chtít. Já osobně tě uspím" dal mi pusu vzadu na krku

,,ty a uspat mě, jo?" Zasmála jsem se a pootočila jsem na něho hlavu a otevřela jsem oči

,,no? A proč ne?" Dal mi pusu na rty

,,já ti nevim" mykla jsem ramenama. Ano, dělala jsem si z něho srandu. Pravdou je že už od začátku jsem ho chtěla, ale proč ho trošku nepotrápit?

,,ale víš" řekl a přitiskl se mi na rty a začal pohybovat se rty dravě a já kopírovala všechny jeho pohyby.

,,proč si si tak jistéj?" Zamumlala jsem mezi polibky a lehla jsem si na záda a on si lehl na mě. Jednou rukou se podepíral vedle mé hlavy a druhou rukou mi začal stahovat kalhotky.

,,protože to chceš přesně tak jako já!" Zavrčel a strhl ze mě kalhotky

,,nebuď si tak jistéj!" Zasyčela jsem a použila jsem veškerou sílu a přetočila jsem ho na záda a sedla jsem si na něho obkročmo. On mi chytl lem tílka a stáhl ho ze mě. Hned jak viděl moje prsa bez podprsenky, tak se na ně vrhl jako lovec na svojí kořist. Začal kousat lízat a cucat. Jazykem začal kroužit okolo bradavky,,o můj bože" potáhla jsem ho za vlasy. To samí udělat i s druhým prsem a bradavkou.

Strčila jsem do něho a on si lehl. Poposedla jsem si trošku níž na jeho stehna, chytila jsem lem tepláku a stáhla jsem je s jeho pomocí dolů spolu s boxerkama. Chytila jsem jeho penis do ruky a nasměrovala jsem si ho na svůj vchod a pak na něho dosedla. Oba jsme vzdychli. Justin mě chytil za zadek,,chceš bejt nahoře?" Vydechl, když jsem se začala pomalu pohybovat.

,,jo" vzdychla jsem, opřela jsem se rukama o jeho hruď a začala jsem se rychleji nadzvedávat a on mi pomáhal. A samozřejmě jsem se přitom líbali.,,Justine" šeptla jsem a dál se pohybovala.

Justin si spolu se mnou sedl a začal se doslova líbat s mým levým prsem. Zabořila jsem svoje prsty do jeho vlasů a dál jsem se na něm pohybovala,,kurva, zlato pojď" zasyčel a stiskl v rukou můj zadek.

,,já už nemůžu" vydechla jsem a pomalu jsem se na něm pohybovala.

On se hned se mnou přetočil, takže jsem byla pod ním a on nademnou. Lokty se podepíral vedle mé hlavy a začal se rychle pohybovat. A to  jsem si myslela že to ani nejde.

Omotala jsem svoje nohy okolo jeho pasu a přitiskla jsem si ho k sobě, aby byl co nejvíc ve mě. Ruce jsem si položila na jeho záda a při každém nárazu jsem mu zaryla nehty do zad.

,,au" Zasyčela jsem když mě kousl do krku

,,tak přestaň s těma nechtama" zasyčel a přirazil na co jsem vzdychla a zase mu zaryla nehty do zad,,Mellisso! Já to myslím vážně!" zasyčel mi do ucha udejchaně

,,tak přestaň bejt takovéj" zakňučela jsem když mě kousl do rtu

On se zasmál a začal mě líbat na krku a přirážet. Já mu zase zarývala nehty do jeho zad.

,,Justine" ,,kurva" vzdychli jsme na stejno a udělali jsme se na stejno.

Dal mi pusu na rty, vystoupil ze mě a lehl si vedle mě. On si mě přitáhl k sobě a dal mi pusu do vlasů a pak nás přikryl,,doufám že tě to nebolelo" zamumlal a přitiskl si mě víc k sobě

,,co myslíš?" Nechápavě jsem se na něho koukla

,,ty přírazy" pohladil mě po líčku

,,ne, bylo to dokonalý" usmála jsem se na něho a cítila jsem jak se červenám. Rychle jsem si lehla na jeho hruď, jenom aby neviděl že se červenám, ale on si to už určitě všiml.

,,aww, si roztomilá, když se červenáš" pohladil mě po zádech,,ale jo bylo to dokonalý" stiskl mi zadek

,,uhm" potvrdila jsem mu

,,ani se na mě nekoukneš?" Zasmál se. Já jsem se na něho neochotně otočila,,kdy už budeš mít ve mě důvěru?" Šeptl zničeně. Tak tohle jsem nečekala. Myslela jsem že něco řekne, ale ne zrovna tohle.

,,musíš si jí získat" pousmála jsem se na něho

,,a jak?" zakňučel, div že se nerozbrečel.

,,přijď si na to sám, Justine" dala jsem mu pusu na líčko,,dala jsem ti poslední šanci, ale mojí důvěru si musíš získat, ale jak? To ti neřeknu, přijď si na to sám" usmála jsem se na něho

,,věř mi, já si jí získám!" přitiskl se mi na rty.

••••

Tak jo, další.

Co myslíte přijde na to Justin, jak získat její důvěru? Anebo na to vůbec nepřijde? Bude se snažit? Anebo se na to vykašle?

Další část nevim kdy bude, ale budu doufat že brzo :)

Vaše Mia 💓

I love you..! Do you Love me?!✔Where stories live. Discover now