Ale ty očividně ano..

3.6K 216 9
                                    

Omlouvám se za chyby..:)

Příjemné čtení..:)

,,Justine?" Zakňučela jsem a bouchla do něho

,,hm.." pomrvil se

,,vstaň, mám hlad" zašklebila jsem se i když mě nemohl vidět

,,tak si jdi udělat jídlo" zasmál se a otočil se na bok, tak že mi byl zády

,,ale já chci od tebe" zapištěla jsem na co jsem se zasmála a Justin taky

,,odemě se můžeš najíst jediné jediným způsobem" otočil se na záda a Koukl na mě perverzně

,,ty nechutný prase" zasyčela jsem

,,no co? Chceš se najíst, tak se najez" začal se smát

,,magore" sedla jsem si a udělala jsem si drdol

,,kam jdeš?" Zasmál se a chytil mě za ruku

,,jdu se najíst" mykla jsem ramenama

On mě potáhl za ruku k sobě, takže jsem mu ležela na hrudi,,zůstaň tady já ti udělám jídlo" dal mi pusu na líčko,,co chceš abych ti udělal?"

,,něco co se bude jíst" zašklebila jsem se na něho

,,chceš říct, že neumím vařit?" Dotčeně na mě koukal

,,to jsem neřekla. To si řekl ty" zasmála jsem se

,,fajn, udělám ti špagety" mrkl na mě a pak vstal a oblékl si tepláky,,nikam nechoď. Nevstavej. Kdyby si něco chtěla, tak na mě zavolej. Než přijdu, tak si pusť něco v televizi" naklonil se ke mě a zanechal mi na rty malou pusu,,Miluju tě" šeptl mi na rty a pak se odtáhl a přešel ke dveřím a odešel a dveře nechal dokořán otevřený.

Usmála jsem se a vzala jsem si ze stolku ovladač a pustila jsem si Rychle a Zběsile miluju ten film.

Film byl asi, tak v půlce, když jsem slyšela jak zvoní telefon, ale nebyl můj,,Justine! Zvoní ti telefon" vykřikla jsem. Vím, že bych ti neměla dělat, ale já musím. Koukla jsem se kdo volá bylo tam tučně napsaný Camila:* kdo to k sakru je?!

Když Justin nepřicházel a ani se neozval a telefon pořád vyzváněl, tak jsem ho vzala do ruky a zvedla jsem hovor. Ano, neměla bych to dělat, ale mám pocit, že bych to měla udělat. Jedná část mě mi říká nedělej to a zase ta druha část mě mi říká udělej to. A já samozřejmě poslechla druhou část mě.

Přiložila jsem si telefon k uchu a čekala jsem než se něco ozve,,lásko, kde jsi?" Po těhletěch slovech se mi zhroutil celý svět!

Z ruky mi spadl telefon a ruka mi zůstala, tak jak kdybych měla na uchu telefon. Samovolně se mi spustili slzy a já je nechala tak. On mě celou tu dobu co se mnou "byl" tak se táhl s ňákou Camilou?! Jak jsem mu mohla na to všechno skočit?! Já se tak nenávidím a nenávidím i jeho, tak moc!

Celou dobu mě tahal za nos a já mu všechno žrala jak debil! Věřila jsem mu! A on mě takhle zradí?! Když se mnou nechtěl bejt a chtěl být s tou čupkou, tak proč sní není?! Nech to do prdele sním jsem skončila a teď to myslím vážně!

Zvedla jsem se z postele a celým mým tělem prošla nepříjemná bolest. Proklínám Justina za to, že jsem ho poznala, proklínám ho za to, že jsem se do něho zamilovala! Proklínám ho za to, že jsem mu dovolila se se mnou vyspat! Proklínám ho za to, že má se mnou děti! Proklínám ho za všechno! Tak moc ho nenávidím!

Přes všechnu bolest, jsem přešla ke skříní a vzala jsem oblečení, který jsem hodila na postel a pak přešla do koupelny kde jsem se učesala a opláchla jsem si tvář a pak jsem přešla do ložnice, přešla jsem k posteli a oblékla jsem se

Přes všechnu bolest, jsem přešla ke skříní a vzala jsem oblečení, který jsem hodila na postel a pak přešla do koupelny kde jsem se učesala a opláchla jsem si tvář a pak jsem přešla do ložnice, přešla jsem k posteli a oblékla jsem se

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Do kapsy od kalhot jsem si dala telefon a pak vyšla ven z ložnice.

Na chodbě jsem potkala Justina, kterýho jsem ignorovala,,kam jdeš? Řekl jsem aby jsi nikam nechodila" nechápavě se na mě koukal. Já ho dál ignorovala a seběhla jsem schody a rovnou jsem přešla do předsíně,,lásko co se děje?" Chytil mě za ruku a otočil mě k němu

Vytrhla jsem se mu z ruky,,co se děje? Děje se to, že mezi námi je konec!" Vyprskla jsem a oblékla jsem si koženku

,,co? o čem to mluvíš?" Otočil mě k němu

Ironicky jsem se zasmála,,slyšel si ne? Je mezi námi konec, už navždy!" Probodla jsem ho pohledem a otevřela dveře, ale Justin je zabouchl a mě opřel o dveře

,,nic jsem neudělal!" Vykřikl

,,vážně? A co Camila?" Zasmála jsem se

,,ty si se mi hrabala do telefonu?!" Vyštěkl

,,a i kdyby jo, máme snad mezi sebou tajnosti? Já teda určitě ne, ale ty očividně ano" odstrčila jsem ho od sebe a vyšla jsem ven a zabouchla jsem dveře a pak se rozběhla někam pryč daleko od Justina! Daleko ode všech!

Justin

Kurva, jak se dozvěděla o Camile? Říkal jsem Camile, aby mi nevolala! Všechno posrala ta děvka! Myslím Camilu!

Kdyby mi nevolala, tak je všechno v pohodě! Teď ani nevím kam šla Mell.

Vuběhl jsem schody a rovnou proběhl do ložnice, kde jsem začal hledat svůj telefon, ale nemohl jsem ho najít. Až nakonec jsem ho našel zahrabanéj pod peřimama.

Vzal jsem telefon a vytočil jsem Mell. Chvíli to vyzvánělo, až mi to nakonec položila. Zkusil jsem to ještě minimálně desetkrát, ale vždycky mi to položila.

Flustrovaně jsem si přešel rukama po vlasech a potáhl jsem se silně za ně. Kdybych tak věděl, kde je!

Co jestli šla ke své rodině? Tam jsou i děti, tak možná šla tam.

Na nic jsem nečekal a vyběhl jsem ven z ložnice a rovnou ven z domu. Už z dálky jsem otevřel garáž.

Utekl jsem k autu a otevřel jsem ho, nastartoval a vyjel ven. Zavřel jsem garáž a pak vyjel směrem k jejím rodičům.

••••

Ou jéé máme tady další část..

Ne moc šťastnou část 😕 o ou

Jsem asi mrtvá, co? 😔😅😂

Čekali jste něco takovýho? 😮

Vaše Mia💓

I love you..! Do you Love me?!✔Where stories live. Discover now