ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 : Παλιες Ιστορίες

134 10 20
                                    

Όταν είχα ξυπνήσει ο Gaston είχε ειδη φύγει και εγώ με πολύ κούραση φωναξα..... "ΤΖΕΙΚ!!! " ουτε στην φωνη μου δεν είχα πια δυναμη.

Τζεικομπ :
Άκουσα την φωνή της Νέσι και ετρεξα όσο πιο γρήγορα μπορουσα και την πλησίασα ενω εκεί η φαινόται πολύ εξαντλημένη και επίσης πίστευα πως ποναγε,  ποναγε πολύ και δεν μπορω να την βλέπω έτσι και είχα πανικοβληθει.

...................................ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ........................................

Η Νεσι κοιμόταν και τις 2 ημερες αυτές τις δυο νύχτες την προσεχα συνέχεια δεν έκλεισαν μάτι ούτε δεν κοιτούσα αλλου μονο εκείνη και κάποια στιγμή ανοιξε τα πανέμορφα ματάκια της και μου είπε " Τζεικ , φοβάμαι " " Μην φοβασε εγώ είμαι εδώ και θα σε προστατευσω για παντα " της μίλησα πολύ γλυκά και...... Όχι , όχι Τζεικομπ μην το ξανασκεφτεις αυτό πως θα μπορουσα ποτέ να τα φτιάξω με την Renesmee θα της καταστρέψω την ζωή και θα με μισήσει και επίσης δεν θέλω να το σκέφτομαι ελπίζω να μην φύγει μακριά μου γιατί δεν θα το αντέξω.

Carlisle :

Είδα την Renesmee να κατεβαίνει τις σκάλες και ειμουν έτοιμος να της κάνω μερικες ερωτήσεις " Renesmee θέλω να μου πεις τι είχες δει εκεινο το βραδιατικο πάρτυ Halloween ???" "Να ειμουν με την φιλη μου και περπατούσαμε προς το δάσος μέχρι που κάποια στιγμη άκουσα κάτι φωνές λίγο μέσα στο δάσος και πήγαμε να ρίξουμε μια ματια αλλά η Mack τρόμαξε και έφυγε ενω εγώ παρέμεινα και συνέχιζα να κοιταω και απο οτι θυμάμαι είναι οτι κάποιοι τραγούδαγαν ενα περιεργο τραγουδι γυναίκες το τραγούδαγαν και οι υπόλοιποι είχαν ανθρώπους και τους έκοβαν το κεφάλι ζωντανούς."

(Ακούστε μονο το τραγουδι) 

Εγώ μονο ενα πράγμα έχω να σκεφτώ και είναι επικίνδυνο αλλά είχα σκεφτεί οτι θα έλεγα τον μυθο αυτής της βαρβαρότητας αλλά δεν είχα το κουράγιο είναι 5 χρονων αλλά φαινόταν για 10 και δεν μπορω να χαλασω τα συναισθήματα της Renesmee.

Renesmee :
Εβλεπα τον παπού μου να φαίνεται λίγο περίεργα μετα που είπα τι είχε γίνει τη νύχτα του Halloween αλλά σας το ορκίζομαι κάτι ξέρει. Αλλά τέλος πάντων έχω στεναχωρηθει επειδή όλοι έπρεπε ή αναγκαστικάν να πάνε στην Αλάσκα για κάποιες δουλειές με τα ξαδέλφια μας θα ήθελα πάρα, μα πάρα πολύ να ερχομουνα αλλά δεν μπορω το θέμα είναι πως έχω σχολείο, δραστιοτητες και τι θα κάνω στην Αλάσκα??  Θα παίζω με τους Λύκους και τις Πολικές αρκούδες έλα σε παρακαλώ.

Ήτανε και η στιγμή να αποχεραιτισω τους θειου μου και τις θείες μου και τους δυο παππούδες μου αλλά και τους 2 σημαντικούς ανθρώπους τις ζωής μου τους γονεις μου τους φιλισα και ο Τζεικομπ με τράβηξε προς εκείνον αλλά εγώ ένιωθα λίγο άβολα......

Αλλά Whatever μπήκα στο κρεβάτι αλλά δεν με έπερνε ο ύπνος και το πήρα απόφαση κατέβηκα κάτω "Τζεικομπ!!!! "φωναξα και κανένας δεν ήτανε μπορεί να έχει παει με την Λια και τον Σεθ στην παραλία νομίζω. Και σκέφτηκα για να με πάρει ο ύπνος να διαβάσω ενα βιβλιο απο τους μύθους των βρικολακων και στο τραπέζι βρήκα ενα ανοιχτό περιεργο βιβλιο σαν να μιλάει σε μια αλλη γλώσσα Μα τι είναι αυτό??  Παιδιά είναι αδύνατον η γραφή της πανω στο φύλλο είναι μια γλώσσα που δεν ξαναμιλησαμε πριν απο 3.000 χρόνια αλλά έκανα τεράστιο λάθος ηταν αγγλικά .......

(Ναι, ναι αυτό είναι αλλά γιατί εγώ το βλέπω στο βιβλιο και γιατί αυτο είναι σε πάπυρο????)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Ναι, ναι αυτό είναι αλλά γιατί εγώ το βλέπω στο βιβλιο και γιατί αυτο είναι σε πάπυρο????)

A Vampire StoryWhere stories live. Discover now