ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 : Το Σχολείο Και Οι Καινουργιοι Φιλοι

267 21 32
                                    

Γυρισα σπίτι γρήγορα αλλά με το που άνοιξαν την πόρτα ούρλιαζαν σαν τρελή "Μαμά, Μπαμπά, Jake??" Ούτε απάντηση δεν πήρα , κάποια στιγμή η Rose ήρθε στο σαλόνι και μου είπε "Αα, Renesmee είμαστε μόνες οι υπόλοιποι έφυγαν για μία δουλειά." "Μήπως ξέρεις πότε θα επιστρέψουν??" "Όχι" η Rose μου απάντησε με ένα περίεργο ήφος που με τρόμαξε αλλά όπως πάντα δεν πρέπει να ανακατευτώ στις δουλειές των μεγάλων .

Ούτε καν δεν σκέφτηκα να πω αυτό που είδα είχα τρομαξει εντελώς αλλά με κυρίευσε και το ενδιαφέρον. Πήγε 00:15 οι άλλοι ακόμα να επιστρέψουν και εγώ νυστάζω πολύ δεν μπορώ όμως να πάω στο σπίτι μόνη μου να διασχησω το δάσος βραδιατικα , και δεν είχα άλλη επιλογή από τι να κοιμηθώ στον Ξενώνα . Ανεβηκα τις σκάλες που είναι κουραστικές !!! Περπατούσα στο χολ και έφτασα στην πόρτα του ξενώνα .

Άνοιξα την πόρτα και το δωμάτιο ήταν άδειο αλλά δεν βαριέσαι καλύτερα να πάω να κοιμηθώ μετα την νύχτα του Halloween είμαι κουρασμένη και αύριο έχω σχολείο. ( Με μια μάτια εκλεισα τα μάτια μου και έπεσα σε βαθύ ύπνο)

Και πάλι πρωί (7:30) βγηκα από τον ξενώνα και κάτω βρηκ........? Επιτέλους γύρισαν !!!!! "Καλημέρα 1. Που πηγατε χθες βραδιατικα και 2.Γιατι αργησαμε???" Έβαλα πολλές ερωτήσεις και όπως πάντα ο Jacob λέει "Και πάλι είναι ίδιες ερωτήσεις που πήγαμε και γιατί αργησαμε όλα γίνονται για έναν λόγο " "Ναι αλλά ποιος είναι ???" "Κάποιοι παλιοί φίλοι από το Λύκειο ξαναηρθαν και κανονισαμε χθες να βγούμε το βράδυ " είπε ο μπαμπάς  "Ναι, μπορεί να είναι μία καλή δικαιολογία αλλά ??" "Τέλος πάντων ένα δείπνο ειναι μόνο και ώρα για σχολείο" Αυτή η πρόταση ακούγεται από το στόμα της μαμας μου κάθε πρωί λέει την ίδια  .

Ο Jacob με πήρε από το χέρι του με ανέβασε στο καινούργιο του μηχανάκι.

Ο Jacob με πήρε από το χέρι του με ανέβασε στο καινούργιο του μηχανάκι

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ένα σαν αυτό..........Μου θυμίζει πολύ τα παιδιά απο τα παλιά του '70 που είχανε μάχες Motorcycles Vs Surfers (τέλεια ταινία )

Ωραία φτάσαμε και στο σχολείο (Μην νομίζετε ότι μου αρέσει το σχολείο όλοι εκεί είναι θνητοί και εγώ?? Ένα μικρό βαμπίρ είμαι , δεν είμαι 100% εξασκησμενη στην διψα των θνητών ) Κατέβηκα από το μηχανάκι του Jacob και μερικά αγόρια γελαγανε ελπίζω στο σχολείο να μην μου κάνουν αυτή λέξη που λεγαιτε ??? Bulling .

Μπήκα μέσα αφού αποχαιρετησα τον Jacob και κοίτα ποιον συνάντησα την Mack πρώτα από όλα μου ζήτησε συγνώμη γιατι με άφησε και ξέχασα να σας πω το παλιό μας σχολείο είχε κάποια προβλήματα και μας μετέφεραν σε διαφορετικά σχολεία που ασφαλές για εμάς και εγώ και άλλα 5 μαζί με την Mack επιλεχτηκαμε εδώ !!!!! Το καλό που μου θέλω να μην πέσω σε κανέναν ανθρωπο και τον σκότωσ................

-Αχ , συγνωμη δεν το ήθελα , εγώ φταιω. Μα γιατί είμαι γρουσουζα

- Όχι , όχι δεν πειράζει . Μου μίλησε

- Seth ??
-Renesmee??

Και οι δυό ήμασταν έκπληκτοι δεν ηξερα ότι ο Seth μαθαινε εδώ ?? Με συστησε και στον καλύτερο του φίλο τον Chase να είναι περίεργο αλλά τον προτιμώ έτσι τον παίζει έξυπνο και ένα καλυτερο ειναι και εκείνος λυκάνθρωπος!!! Αχ το παιδί τι τραβάει.Και έτσι έκανα μια παρέα είναι όρημα τα αγόρια και καλά επισης δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ο Chase.......

Και έτσι τελειώνει το 2 κεφάλαιο μίας νέας αρχης του σχολείου για την Renesmee τα λέμε στο επόμενο

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Και έτσι τελειώνει το 2 κεφάλαιο μίας νέας αρχης του σχολείου για την Renesmee τα λέμε στο επόμενο...........😘😘😘😘😘😘

A Vampire StoryDonde viven las historias. Descúbrelo ahora