ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 : Η Χλομη Φατσα Της Alice

179 12 27
                                    

Η επόμενη μέρα δεν άργησε να έρθει εγώ όπως πάντα ξυπνησα με το ζόρι . Σήμερα δεν είχαμε σχολείο τις πρώτες 4 ώρες επειδή κάποια άτακτα παιδιά θα έπρεπε να είναι εκεί και να συζητήσουν για το ξυλοδαρμό και μέσα σε αυτό είναι και ο Seth.

Κάθε μέρα είναι και πιο καλύτερη κατεβηκα κάτω και όλοι είχαν δουλειές η Μαμά και ο Μπαμπάς πήγανε κάπου μαζί με τον Jake που δεν ξέρω ακόμα ο παππούς πήγε στο σχολείο για δουλειά ως γιατρός μαζί με την γιαγιά επειδή όπως μου είπε και η Rose έχουν επέτειο σήμερα και θα ήθελαν να το ζήσουν και ο Emmett είναι έξω και κόβει ξύλα .

Και εγώ είμαι στο σαλόνι με την Rose και τον θείο Jasper και συζητάμε για άσχετα πράγματα μόδα ,ομάδες ποδοσφαίρου και μπορεί μία μέρα να πάμε για baseball το αγαπημένο μου, θα ήθελα να παίξω το λατρεύω και ξαφνικά η Alice κάλεσε τον Jasper για μία μικρή βοήθεια στην κουζίνα . Την Rose την νιώθω σαν 2 μητέρα είναι τόσο καλή μαζί μου και την αγαπάω επείσης με τους άλλους , για 'το έχω μία καρδιά για να χωράνε όλοι εκεί μέσα .

Να η τελευταία πρόταση που της είπα ήταν " Ναι νομίζω ότι στην Mack θα της τεριαζε αυτή η μπλούζα , ωραία εγω θέλω να βγω έξω να ρωτησω κάτι προσωπικό στον Emmett . Και βγηκα από το σπίτι και επεισης να πάρω λίγο αέρα,  Μα τι είναι αυτό ??? Ένα γυαλιστερό πράγμα μου φώτισε το μάτι , αφού έσκυψα και στο έδαφος κάτω από το χώμα είδα ??? Ένα μενταγιόν??? Και περίεργο με σήματα και μία γλώσσα που δεν την καταλαβαίνω.........

 Και βγηκα από το σπίτι και επεισης να πάρω λίγο αέρα,  Μα τι είναι αυτό ??? Ένα γυαλιστερό πράγμα μου φώτισε το μάτι , αφού έσκυψα και στο έδαφος κάτω από το χώμα είδα ??? Ένα μενταγιόν??? Και περίεργο με σήματα και μία γλώσσα που δεν την καταλαβ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Εκείνη ήτανε η πρώτη στιγμή που το κράτησαν στα χέρια μου . Τι είδα  δεν μου θύμιζε κάτι από τις ιστορίες του παππού μου και τελικά μπήκα μέσα στο σπίτι και το εδειξα στην Alice o Jasper δεν ήτανε κουζίνα οπότε ειμασταν μόνες . Άπλωσα το χέρι μου και άνοιξα τις παλάμες μου και εδειξα το μενταγιόν από τότε ή Φατσα της Alice σοβαρεψε και μου είπε μετά ότι όταν το ακούμπησε είδε ένα όραμα "Μόλις είδα ένα όραμα , ήτανε σχετικά με το μενταγιόν αυτό σημαίνει 2 πράγματα ή σωτηρία του κόσμου ή η καταστροφή της !!"

Η Alice ήταν έτοιμη να πέση η φάτσα της χλομισε ακόμα πιο πολύ απο την κανονική της μορφή του βρικόλακα................

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Η ALICE ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑΙ ΟΜΩ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.......... ΟΠΟΤΕ ΒΥΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ....

A Vampire StoryWhere stories live. Discover now