ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 : Μπλοκαρισμενη Στην Αιθουσα Χημειας

140 13 4
                                    

Έχω ανχωθει πολύ. Τώρα αρχίζω και φοβάμαι δεν είναι καθόλου λογικό να μένεις μπλοκαρισμένη στην αίθουσα χημείας.

Απο 'σο ξέρω η Mack ήτανε εξω και έκλεψε με μαυρο δάκρυ γιατί δεν με έβρισκε κάποια στιγμη ακούω ενα σπάσιμο ενος τζαμιου και να σας θυμησω η αίθουσα έπιασε φωτιά εγώ έμεινα χώρις οξυγόνο και να μην ξεχνάμε είμαι και μισή άνθρωπος όμως δεν μπορουσα να ξεφυγω απο τις φλόγες της φωτιάς.

Και όπως έλεγα πριν άκουσα να σπάει ενα τζαμί και ποιος ηταν ο Gaston...... Ήρθε να με βοηθήσει να ξεφυγω..... (Δεν έχω την παραμικρή ιδέα οτι θα ερθοταν να με σωσει πραγματικα δεν έχω ερωτικά συναισθήματα για εκείνον).......

Τον είδα να μπαίνει και εγώ εκείνη την στιγμη δεν μπορουσα να αναπνευσω απο τον καπνό και λυποθυμησα ..........ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ............... Ανοίξα τα ματια μου και είδα τον Gaston να είναι πανω μου σαν να με βοηθούσε να συνελθω και επείσης δίπλα του ήτανε η Mack αυτό θα σας φανεί περιεργο αλλά ο Gaston είναι βαμπίρ και το χειροτερο είναι πως αυτός έχασε τελείως την μάνα του και τον λυπάμαι.

Με πήρε στην αγκαλια του και με κουβάλησε μέχρι το σπίτι και εγώ ειμουν σε μια χάλια κατασταση,  νομίζω πως ο παππούς να κατάλαβε οτι έρχομαι σπίτι αλλά ο Gaston είδε ανοιχτή την πόρτα και πέρασε μέσα όλοι ηταν στο σαλόνι ο Jake όταν με είδε να με κραταει στον ωμο του ο Gaston ηταν έτοιμος να του όρμηξει αλλά o Emmett τον κράτησε .

Με πήρε στην αγκαλια του και με κουβάλησε μέχρι το σπίτι και εγώ ειμουν σε μια χάλια κατασταση,  νομίζω πως ο παππούς να κατάλαβε οτι έρχομαι σπίτι αλλά ο Gaston είδε ανοιχτή την πόρτα και πέρασε μέσα όλοι ηταν στο σαλόνι ο Jake όταν με είδε να με...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Η Rose και οι υπόλοιποι ανησύχησαν και ο παππούς με εξέτασε λίγο και μετα είχανε μια προσωπική συζήτηση με τον Gaston αλλά το μονο που άκουσα στο τέλος ηταν να λένε ευχαριστώ που με έσωσε και μετα ο Jacob άρχιζε τις γκρινιες όπως παντα όταν οι άλλοι συζηταγανε για τα αγόρια του σχολείου μου.

GASTON!!!!!!!!!!  😘😘😘😘😘😘😘😘😘

GASTON!!!!!!!!!!  😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A Vampire StoryWhere stories live. Discover now