ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 : Η Ιστορία

195 16 40
                                    

Αχ , το σχολείο είναι τέλειο εντάξει τελείωσε το μάθημα και .........Μα που είναι ο Jake ?? Γιατί δεν ήρθε άραγε ??? Εγώ δεν έχω την παραμικρή ιδέα και δεν με αφήνουν οι γονείς να διασχησω μόνη μου το δάσος . Και ο Seth μου πρότεινε..." Εάν δεν ήρθε κανείς να σε πάρει μπορώ να σε πάω εγώ στο σπίτι." "Ναι μπορεί να είναι μία καλή ιδέα." Αποχαιρετησαμε τους δύο φίλους μας και μπήκαμε μέσα στο δάσος .

"Seth νόμιζα ότι θα μεταμορφωθείς ??" " Τώρα ?? Τέτοια μερα ? Όχι , καλύτερα γιατί τώρα πρωί στο δάσος μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνα..." τον διέκοψα πριν τελειώσει " Δηλαδή ?? Δεν μπορώ να προστατεψω τον εαυτό μου μόνη ??" "Όχι ,όχι δεν είπα αυτό αλλά κοίτα μπορεί περάσει ένας θνητός από δίπλα μας και να με δει μεταμορφωμένος και να φρικαρουν !!!"

"Ναι , έχεις δίκιο πρέπει τώρα να προσέχουμε από τι τελευταία." Ο Seth ήτανε έτοιμος να με πιάσει από το χέρι αλλά εγώ για κάποιο λόγο το απομάκρυνα επειδή ένιωθα κρύο , πολύ κρύο και δεν έφερα καμία ζακέτα , και τότε με το ζόρι μεταμορφώθηκε σε λυκάνθρωπος και από το ήφος του κατάλαβα ότι ήθελε να ανέβω πάνω στην πλάτη του και να τον κρατήσω σφιχτά γύρω από τον λαιμό του.

Ο Seth είναι πάρα πολύ γρήγορος και φτάσαμε σε χρόνο δευτερολέπτων στο σπίτι του παππού μου αφού αποχαιρέτησα τον Seth φιλώντας στον στο σκυλίσιο μέτωπο του και μπήκα μέσα στο σπίτι με ένα παράπονο " Αααα , να 'σε και εσύ που είσουν κύριος ???? Γιατί δεν ήρθες να με πάρεις από το σχολείο ????" τον κοίταξα με το διαβολικό βλέμμα μου " Κοίτα Ness, θα σου εξηγήσ......." ούτε δεν τον άφησα να τελειώσει "Δεν θέλω να μου εξηγήσεις τίποτα αρκετά βάρη έχω και σήμερα εκτός που έχω πολλά μαθήματα  πρέπει και να κανονίσω με τον Chase τι ταινία θα δω αύριο + με  άλλους 2 τρελούς (Seth , Mack).


Θέε μου , έχει πάει 23:00 και δεν έχω τελειώσει ακόμα τα μαθήματα έχω ιστορία και άλλη μια πρόταση μόνο έχω να μάθω ........μετά από 10 λεπτά ................μετά από 25 λεπτά .......Τελείωσα !!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! Θα κάνω πάρτι για αυτό , νομίζω θα το έκανα εάν δεν είμουν και τόσο κουρασμένη είμουν έτοιμη να πέσω κάτω καλά που ο Jake ήρθε να με τσεκάρη για να δεί εάν διαβάζω ακόμη και του είπα " Jake , τελείωσα όμως είμαι έτοιμη να πέσω κάτω μπορείς να με βάλεις στο κρεβάτι επειδή δεν νιώθω τα πόδια μου????" "Χαχαχα, εντάξει μικρή μου .

Αφού μου έβαλε το σεντόνι από επάνω μου με ρώτησε "Θες να σου πώ ένα παραμύθι ?? Μήπως η Χιονάτη , ή η Σταχτοπούτα , Ωραία Κοιμωμένη ?? Όχι??"

-Μα μου κάνεις πλάκα τώρα ??

-Όχι δεν σου κάνω καθόλου .

-Δηλαδή θα μου πεις θρίλερ παραμύθια?? Η Κοκκινοσκουφίτσα ασπούμε ένας κακός μαύρος λύκος ανοίγει το στόμα του και τρώει και αυτή και την γιαγιά της....

-Εντάξει μωρέ όμως στο τέλος σώζονται .

-Πως?? με τον κυνηγό που με το μαχαίρι του ανοίγει την κοιλιά του λύκου , Η μητριά που βασάνιζε την σταχτοπούτα , και η Χιονάτη που ήθελε να την σκοτώσει η μητριά της και την βάλανε ζωντανή μέσα σε φέρετρο ????

-Εσύ είσαι πολύ έξυπνο παιδί .

-Αυτό είναι το πρώτο όνομα μου. (του είπα ειρωνικά)

Πριν φύγει ο Jacob με πλησίασε και με φίλησε το μάγουλο και μου είπε " Καληνύχτα , όμορφη " και τι του απάντησα??? " Καληνύχτα τέρας της νύχτας !!!!"Και το καλό είναι πως δεν θύμωσε όταν τον φώναξα έτσι γέλαγε, είναι πολύ ψυχοπαθής αυτός ο άνθρωπος .Όχι , λάθος *αυτός ο λυκάνθρωπος ...... 


ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ A VAMPIRE STORY ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ !!!!BYE BYE WI-ΦΑΕΙ.......... SEE YOU .......

A Vampire StoryΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα