ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 : Φωτια Στον Χωρο Του Σχολειου

139 12 6
                                    

Απο τοτε που βρήκα αυτό το μενταγιόν το φοράγα συνέχεια δεν το αφηνα απο τον λαιμό μου εφτασα και να μην το αγγίξει κανένας...

Πρωι και παλι μια συνηθισμένη μέρα με μαθήματα και και αγόρια να σε κοίτανε περίεργα στο σχολείο αλλά εγώ δεν τους δίνω σημασία, τέλος πάντων.  Κατέβηκα κάτω για πρωινό έφαγα ενα τοστ και τέλος.  Μετά ήρθε o Jacob να με πάρει με το σουπερ beach έτσι είπε οτι έβγαλε το μηχανάκι του αλλά εγώ είπα απο μέσα μου "Γιατί πρεπει να είναι τόσο άσχετος θεέ μου ."

Αχ, ρε παιδιά ζαλιζομαι, 2 (δεύτερη)  εβδομαδα στο σχολείο και έφτασα άρρωστη. Εντάξει πρωτα με αγκάλιασε και μετα του έδωσα ενα φιλι στο μάγουλο και πήγα στους φιλους μου.  Ξαφνικα χτύπησε το κουδούνι και όλοι πήγαμε να κάνουμε το πρωτο μαθημα .

Ιστορία : Απλα λέω την λατρεύω!!!!! Σήμερα , εντάξει ειχαμε πολλά να διαβάσουμε απ'έξω αλλά άξιζε ο κόπος. Σήμερα ειχαμε θέμα μια παλιά άποψη οτι υπάρχουν οι βρικόλακες όταν άκουσα την καθηγήτρια να τονίζει την λεξη vampire είχα πέσει απο τον ουρανό δεν ήξερα τι να κάνω νόμιζα οτι ξέρει οτι είμαι βρικόλακας αλλά ευτυχώς όλα ήτανε καλά τίποτα και κανεις δεν ήξερε τι μυστικο μου ήτανε ασφαλές.

Καθώς συζητουσαμε τα χαρακτηριστικά τους , κάτι διέκοψε την κυρ. Μακρίντι που μας έλεγε οτι όλοι οι βρικόλακες έχουν κόκκινα ματια.  Ένας περίεργος θόρυβος έφτασε στα αυτιά μας και ήτανε σαν να μας χτύπαγε το τύμπανο με παρα πολύ δυναμη και πόνο. 

Αλλά μετα κατάλαβα με οτι το σχολείο έπιασε φωτιά όλα τα κορίτσια τσιριζαν σαν τρέλα και όλα τα παιδιά τρεχανε στους διαδρόμους,  όλοι πανικοβλήθηκαν εγώ ειμουν σαν ενα βαρέλι που σπρώχνοταν για να βρει μια εξοδο . Κάποια παιδιά πηγαίνανε απο την μια πλευρα και κάποιοι απο την αλλη,  μια ομάδα παίδων με οδηγησε προς στο εργαστήρι Χημείας .

Όλοι τελικά βγήκαν εξω αλλά εγώ παγηδευτικα στο εργαστήρι χημείας....... Και τώρα μπορω να σκέφτομαι οτι σε λίγο η ζωή μου θα έχει τέλος.

(Σε παρακαλώ ας μην πεθάνω) 

A Vampire StoryWhere stories live. Discover now