Del 10 "Vad hände igår?"

105 3 3
                                    

(To Hee's pow)
Vad snällt av Junior att hjälpa mig sådär. Men hur kan han må så bra. Jag antar att jag inte är den ända som mår såhär. Undra vad alla andra är.
Junior: Här har du alvedon och ett glas vatten.

To Hee: Tack.

(Li Sun's pow)
Jag kollade upp och såg att BamBam tittade på mig, jag blev jätte chockad. Jag tror han bara tittade på mitt ansikte för när han tittade ner märkte jag att han insåg att han inte hade några byxor. Så jag for upp och han med och ställde sig upp i bara kallingar och en tröja och sprang till sitt rum.
Efter en stund kom han tillbaka och väckte Jb. Han blev jätte förvånad över vad som hänt. Men han gick inte och satte på sig en tröja, istället gick han till Youngjae och Yugyeom. När han väckte de så var de först tysta men sen såg de på varandra och Yugyeom hoppade upp och sprang typ iväg. Youngjae bara satt där och såg jätte förvånad ut.

(Yugyeom's pow)
Jag sprang för att hela situationen var så pinsam, jag tänkte springa in till mitt rum när jag öppna dörren så var Tae Ha och Mark där. Jag hade gått in i fel rum. När jag slängt igen dörren så sprang jag till badrummet för att tvätta av mitt ansikte. Men när jag öppna dörren så såg jag Jackson och Lee Nae. Vad har hänt!? Och varför är alla typ halv nakna? Vad hände igår?!

(Mark's pow)
Jag rycker till av att dörren till rummet slängs igen. Jag tittar på Tae Ha och hon tittar på mig med uppspärrade ögon. Jag tittar på hennes ansikte och sen ner, både hon och jag har ingen tröja. Hon låg över mig med bara bh. Damn hon var snygg!

(Tae Ha's pow)
Jag märkte att Mark vakna när dörren stängdes och jag blev helt stel och bara stirrade på honom. Först så tittade han på mitt ansikte, sen tittade han ner och kollade att jag inte hade någon tröja. Jag såg att han log när han titta, så jag slog till honom och satt mig upp med täcket runt mig.
Tae Ha: Vad ler du åt?

Mark: Oh.. Haha det var därför du slog till mig. Sorry jag försvann i mina tankar.

Tae Ha: Vadå för tankar? Du tittade liksom på mig i bara bh.

Mark: Hehe... Inget

Jag tänkte ställa mig upp och ta min tröja som jag såg låg på golvet. När jag ställde mig upp så hörde jag Mark säga "Daamn!" men han avbröt sig väldigt fort när jag vände mig om och tittade på honom. Han höll handen för munnen och tittade ner. När jag tittade ner såg jag att jag bara hade underkläder på mig och tog snabbt på mig ett par shorts jag hittade på golvet. Sen tog jag på mig tröjan som låg på golvet. Men det var inte min tröja, det var Marks.

Mark: Vad gör du? Du kan inte ta min tröja.

Tae Ha: Men nu gör jag det.

Jag tänkte precis öppna dörren men då kände jag Marks armar kom runt min midja.

Mark: Trodde du du skulle få gå med min tröja.

Sa han och skrattade till lite. Jag försökte verka arg på honom men det gick inte. Jag log och han såg det så jan bar upp mig och la mig i sängen och han la sig ungefär över mig och log mot mig. Jag kände hans läppar pressade mot mina.

(Lee Nae's pow)
Jackson började vakna av smällen när Yugyeom stängde dörren. Han kisade med ögon och titta på mig och log. Men leendet försvann väldigt fort eftersom han såg att jag bara hade handduk runt mig.
Jag ställde mig upp, men alldeles för fort. Jag såg hur svarta prickar bildades framför mina ögon, tillslut blev allt svart och jag ramlar ihop. Jag var inte avsvimmad så länge. Jag kände hur ett par armar la mig ner i en säng och jag hörde ljud från några lådor sol öppnades och stängdes. Jackson hade tagit mig till mitt rum och började ta fram kläder till mig. Vänta... tänkte han klä på mig när jag inte har några kläder på. Han rotar i min underklädes låda.

Lee Nae: Tänkte du fortsätta rota bland mina underkläder?

Jackson: Oj haha sorry, jag tänkte bara...

Lee Nae: Ja jag fattar, men kan du ta hit kläderna så jag kan sätta på mig.

Jag började klä på mig under täcket medan Jackson bara stod där och tittade på. Allt var väldigt stelt. Jag förstod inte varför han skulle stå där och titta. När jag var klar ställde jag mig upp lite försiktigt. Det kändes som mitt huvud skulle explodera.
Jackson: Du borde vila. Lägg dig i sängen så hämtar jag något att dricka.

Lee Nae: Okej.

(Jackson's pow)
Jag gick till köket och såg att BamBam, Li Sun och Youngjae sitta i soffan. Jag försökt att inte bli märkt men de ropade på mig så jag gick dit. Vi pratade om vad som egentligen hände igår. Jag berättade det pinsamma som hände med mig och Lee Nae och de berättade vad som hänt med de. Vad är grejen med att alla är typ halvnakna? Jb bara satt där utan tröja och jag kunde se att Li Sun sneglade lite åt sidan mot honom och log. Jag skrattade till lite.

Jackson: Men iallafall har mi sätt de andra eller är de kvar i sängen?

Li Sun: Nej vi har inte sätt de.

-------------------------------------------------------
Hoppas mi gillade kapitlet och läs gärna mina andra böcker.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 12, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Drömmen i bakgrundenWhere stories live. Discover now