6- Verraden?!

91 2 0
                                    

POV. Sanne

ik word wakker en zie dat Don boven me hangt. Ik voel een harde pijnsteek en val weer bewusteloos.

POV. Don

ik pak Sanne op en ren snel naar de kleedkamers. ik loop de jongenskleedkamer binnen. er is gelukkig niemand. Snel kleed ik me om. ik pak uit de kast wat handdoeken en een badjas. ik doe Sanne de badjas aan en leg de handdoeken om haar heen. ik til haar op en ren naar buiten. ik  pak mijn fiets en loop naar huis. heel veel mensen kijken me raar aan maar ik loop door. ik kom aan bij mijn huis en pak mijn huissleutels. ik open mijn huisdeur. ik loop naar boven terwijl ik Sanne nog steeds til. Ik loop met haar mijn kamer binnen en leg haar op bed. ik pak uit mijn kleding kast een joggingbroek en een shirt met Man Vs Game erop. ik pak ook nog een grijs vest en zwarte sokken uit mijn kast. Wacht, Mag ik haar wel uitkleden? ik loop naar haar toe en check of ze ondergoed aanheeft. Pff, Gelukkig. ze heeft wat aan. Ik doe haar kleren uit en trek haar de kleren aan. Dan loop ik naar mijn computer, Eerst nog maar even wat kijken op mijn Twitter. Terwijl ik net een heel lief berichtje van x1DloverX heb gelezen komt er een berichtje binnen op whatsapp. ik open whatsapp en kijk wat er is binnen gekomen.

0684749384. Hey Schatje.

                                                                                                                                                     Yo, Wtf wie ben jij? :Me.                               

0684749384. Amy Wilders, Liefje, I love you
Wtf Amy! Ik wil je niet zien! :Me

Amy Wilders Ofz.: Don, Kom om 15:00 morgen naar Starbucks                        

Ik doe mijn telefoon uit. Ik pak wat ondergoed, een Joggingbroek en een wit shirt en loop naar de douche. ik douche nog even en kruip dan naast Sanne in bed.

POV. Sanne

Ik wordt wakker. ik lig in een vreemd bed, en een vreemd huis. ik stap uit bed en loop de trap af naar beneden. ik ruik gebakken ei. ik hoor gerommel met pannen. ik kijk even waar het geluid vandaan komt. ik zie don staan. ik schrik en trek me hoofd terug. er wordt aangebeld. ''Ik ga wel'' roep ik. ik loop de deur en doe hem open. ik schrik.                                                                                 Noah?!

Flashback:                                                                                                                                                                               Ik en Noah zitten in het park op een bankje. Hij is 16 en ik was net op die dag 13 geworden. Hij kietelt me. ''Stop! stop!!'' roep ik. ''zal ik een ijsje voor je halen?'' vraagt hij. ''oké, lekker.'' zeg ik. Ik zie Noah bij de ijskraam staan. hij haalt chocolade voor mij en pistache ijs voor hem. hij komt terug en geeft me mijn ijsje. hij kijkt me aan. ik zie zijn zwarte lange haar dat mooi in model zit en zijn bruine ogen. Dan komen er een paar jongens van 21 aanlopen. Ze lopen naar mij en Noah toe. Noah merkt niks. dan staan ze voor mij. de een trekt het ijsje uit me handen en smijt het op de grond. ''Mogen we je iets vragen?'' zeggen ze tegen mij. ''oké, denk ik'' terwijl ik het zeg loop ik met hun mee. ze lopen door de bosjes naar een klein hutje. ik volg ze. ze duwen me erin en doen de deur op slot. ik schreeuw keihard: ''Help me!!'' maar niemand hoort me. Kop dicht of we doen je vriendje en jij iets aan. ik ben van angst stil. ze lopen weg maar even later hoor ik een meisje en Noah. ik kijk door een klein raampje. het meisje is blond en ik schat haar ongeveer 16 jaar. ''Hey, ik vind je al heel lang echt leuk. wil je mijn vriendinnetje zijn'' hoor ik Noah zeggen. ''En dat andere meisje dan?'' vraagt het meisje. ''Oh, Die, Nee die doet alsof ze me vriendinnetje is.'' zegt hij. Dan kussen ze. Ik ruk aan de deur. opeens schiet die open. ik ren naar ze toe. ''dit doe je dus wanneer ik er niet ben!'' roep ik. ik duw Noah op de grond en ren weg.

''Wat doe je hier?'' zeg ik. ''jou opzoeken, ik wil je terug.'' zegt hij. ik zucht en kijk hem recht in zijn ogen aan. ''Shut Up.''

Hier is dan een nieuw hoofdstukkkiee!!! met veel plezier aan gewerkt. hieronder staan foto's van Noah van vroeger (toen de flashback gebeurde) en de Noah van nu.

_YouTubeVerslaafde_

                           De Noah van vroeger    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                           De Noah van vroeger    

                                     De Noah van nu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                     De Noah van nu


736 woorden

Badboys And Badgirls  -Done-Where stories live. Discover now