2- Briefjes en Helden

191 8 3
                                    

Sanne 9:01

Ik wordt wakker. Ik kijk op m'n wekker en zie dat het al 9:01 is. Shit!!! Ik moet over 59 minuten op school zijn. ik ren snel naar de douche. Nadat ik heb gedoucht pak ik mijn shirt met No Rules In Fashion erop. Ik doe een vestje aan met zwart-wit kleuren. Ik doe een spijkerbroek aan en ren naar beneden. Daar smeer ik een boterham en eet die op. Dan kijk ik op de klok. 9:32 ik kan het nog halen. Ik pak me tas en doe me haar in een staart. Ik pak me telefoon en lees nog wat berichtjes. Dan wordt er aangebeld. Ik zie Laura voor de deur staan. Ik doe de deur open. Heyy Laura!! Zeg ik. Hey Sanne! Fiets je mee naar school. Ik zie een grote groep waaronder: Ilse, Rachel, demi, David, Ryder, link, Joost, Tim en Milan. Oké zeg ik. Ik loop naar de garage en pak mijn zwarte people fiets. Terwijl ik met de anderen naar school fiets denk ik weer aan Don.

Effe skippen dat ze fietsen.... xD

Even later komen we op school aan. Ik heb buikpijn van het lachen. Milan maakte steeds hele grappige grapjes. En toen Bram onderuit ging lachte iedereen. Violet hielp hem wel omhoog maar toen Bram haar een kusje gaf ze hem een bitchklap in zijn gezicht. Ik loop ondertussen naar mijn kluisje en stop de boeken die ik nodig heb na de grote pauze in mijn kluisje. Ik doe mijn Witte Paris Light rugzak dicht. En ga op een van de banken zitten in de Hal. Ik heb een beetje hoofdpijn van gisteravond. Om 17:04. Er was toen een feest in de discotheek Famoules HolySlither. De barman deed 1% alcohol in mijn cola. Al was het maar 1% ik heb nu wel een beetje hoofdpijn. Ik loop naar de automaat en haal er een blikje cola uit. Ik maak het open en drink het leeg. De hoofdpijn trekt weg. Dan gaat de bel. Ik loop naar de les Engels. Daar staat meneer Betowski al te wachten. Als ik aankom zie ik dat er nog een paar andere ook aankomen lopen. Meneer Betowski doet de deur open en laat ons naar binnen. Ik ga zoals gewoonlijk naast Ilse zitten. Nadat meneer Betowski ons het proefwerk heeft gegeven gaat hij zelf achter zijn bureau zitten. Ik ben net bij de 5e vraag als Don binnenkomt rennen. Zijn zwarte haren staan weer alle kanten op. Hij heeft een grappig zwarte shirt aan met: Kaa, ik ben een meeuw!! En gescheurde zwarte jeans. Sorry meneer, Verslapen. Zegt Don. Hm.. bromt meneer Betowski. Het is dat je een 8 voor Engels hebt anders zou je nu je moeten melden. Hij geeft Don het proefwerk. Don gaat snel naast David zitten. Ik heb ondertussen mijn proefwerk af. Ik kijk om me heen en bedenk dat het handig is om nu mijn huiswerk te gaan maken. Ik kijk op en zie dat Louis een briefje pakt en er iets opschrijft. Hij geeft het door aan Harm.  Die geeft het door enzovoort. Totdat het bij mij komt. Er staat op. We krijgen een nieuwe in de klas. Meester Betowski mag oprotten met het proefwerk. Dan geef ik het door aan Ilse die geeft het door aan Bram. En Bram geeft het per ongeluk te snel door aan Jara. Het stuudje. Die laat het vallen en de meester ziet het. Geef maar hier Jara. Swoke mwesterw betsowski. Mwaars ik krweeg dit briewjes vawn bwan.Sorry meester Betowski maar ik kreeg dit briefje van Bram. Jara heeft een buitenboordbeugel en slist veel Braaf loopt ze naar voren. Totdat Don haar laat struikelen. Hij pakt het briefje van Jara en geeft het door aan David. Die gooit het naar Tyler. En van Tyler naar Bram. Die doet het snel in zijn mond. Doet het raam open en spuugt het naar beneden. In de bosjes. Dan gaat de bel. We rennen snel naar de hal.

En het 2e hoofdstuk is er. Wat vinden jullie van Don? Wie is jullie favoriete personage? Die van mij is Don. Nu moet ik een paar shipnames bedenken voor Don en Sanne.
#Donne
#Sonne
#Sanon
#Danne
Haha! Nou weten jullie iets wat er  sowieso moet gebeuren? Zet het in de reacties!

Groetjes SmashTheWaterMelon

721 woorden.

Badboys And Badgirls  -Done-Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz