5- O, oh..

105 3 0
                                    

Pov. Chloe
Ik lach in mezelf. Hahaha. Binnenkort is Sanne haar leven kwijt. Ik loop naar Don toe. Hij staat te praten met Harm en Milan. Heyyyy schatje. Zeg ik. Ehm... Hoi. Zegt Don. Jij bent de nieuwe toch? Ja zeg ik. Ga je met me mee? Vraag ik aan hem. Is goed I think? En hij kijkt vragend naar Milan en Harm. Sure zeggen die. Ik spring achter op Don zijn fiets en hij rijdt weg.

Pov. Don
We fietsen weg. Waar wil je heen? Naar de sauna zegt ze. Oké is goed. Wat gaan we doen? Vraag ik me af. Dan zijn we er.
Sauna The Long Day
Utrecht NieuweGijn
KleineStraat 82
6678EA
Ze neemt me mee naar binnen. Daar hangt een zwarte lange zwembroek en een karamel kleurige Bikini. Ze geeft me de zwembroek en loopt zelf naar de kleedkamers. Ik loop achter haar aan en ga naar de jongens kleedkamer. Die is helemaal leeg. Ik loop naar binnen en trek de zwembroek aan.
Pov. Sanne
Ik loop de sauna The Long Day binnen. Even naar de sauna en dan zwemmen. Ik ga naar de meisjeskleedkamer en ik loop naar binnen. Daar staat Chloe in een karamel kleurige bikini. Ik negeer haar en trek mijn kleren uit en mijn bikini aan. Chloe is klaar en loopt naar buiten. Ik loop achter haar aan. Daar staat Don. Ik een zwarte zwembroek. Zijn huid is licht getint. Chloe loopt haar hem toe. En slaat een arm om Don heen. Ze loopt naar de Sauna en werpt mij nog een gemene blik toe. Ik loop ze achterna en schrik. Daar staan Don en Chloe met hun ogen dicht te kussen. Don doet zijn ogen open en schrikt. Ik draai me om en ren naar het zwembad en duik erin.
Pov. Don
Ik wacht op Chloe. Er gaat een deur open. Daar is Chloe. Ze slaat een arm om me heen en neemt me mee naar de sauna. Ze kijkt nog even achter haar en we lopen de sauna in. Ik kijk in haar ogen en ze kust me. Mijn mond gaat spontaan open en ze duwt haar tong erin. Er gaat een deur open. Daar staat Sanne ze schrikt en rent weg. Ik wil achter haar aan gaan maar Chloe houdt me vast. Ze duwt me op een bank en trekt mijn zwembroek uit.
Pov. Sanne
Ik knal met mijn hoofd tegen de bodem van het zwembad. Er komt iemand naar me toe gezwommen. Hij pakt me vast en dan wordt het zwart.
Even later...
Ik kijk recht in het gezicht van Sven. Hij gaat recht op zitten. Ik kijk om me heen. Ik lig naast het zwembad op een handdoek. Sven kust me en streelt me. Dan komt er iemand naar binnen ik zie zijn zwarte haar en het wordt weer donker voor mijn ogen.
Pov. Don
Ik ren naar binnen bij het zwembad. Ik heb Chloe gelukkig weten bij me weg te krijgen. Ze heeft me eerst bij mijn warning! Niet voor jonge lezers! Gevoelt en daarna ging ze door en door. Ik zie Sanne liggen. Sven de jongen die die middelvinger naar me op stak zit bij haar. Hij kust haar. Dan staat hij op. Wat doe je hier!! Schreeuwt hij. Haar redden van jou! Schreeuw ik. Hij loopt naar me toe. Ik kijk naar zijn spieren en zijn sixpack. Ik steek mijn middelvinger naar hem op. En loop naar hem toe. Nu staan we recht tegen over elkaar. Sukkel... Verfluisterd hij. Loser... Verfluister ik. Dan slaat hij bijna in me gezicht. Ik buk en teckel hem. Hij gaat onderuit en klapt op de zwembadvloer. Uit zijn hoofd stroomt bloed.
O, oh!! Cliffhanger! Wat gaat er gebeuren denk je? Thanks voor de ongv. 90 lezers! Kamp was tof! Doei doei!
Indy

635 woorden

Badboys And Badgirls  -Done-Where stories live. Discover now