10 Blåmerker

446 15 0
                                    

Begynn å skrive din historie

Det gikk kjempe bra i arbeidslivs fag, når ikke drittsekken Jack var der. Han var bare en plage og en dust. De eneste tingene han gjorde i timene var å spise, og se på andre gjøre jobben.

Denne gangen gikk det faktisk bra. Litt stressende å gjøre alt selv, men jeg klarte det. Faktisk fikk jeg nest best karakter. Jeg fikk trekk for at presentasjonen ikke var på sitt beste, men maten smakte veldig godt.

Mads og en annen gutt, vant denne runden. Jeg fikk faktisk smake litt av maten deres, og ja de fortjente å få best denne runden. Men skal jeg være helt ærlig, så lengtet jeg å samarbeide med Mads. Det er som jeg er litt sjalu på at de jobber sammen, men jeg er skikkelig glad på deres vegne.

Skolen er ferdig, og jeg har gjengsitting. Egentlig tenkte jeg ikke at det kunne være så farlig. Liksom hva kunne være det verste?

Ide jeg kommer inn i rommet, blir alle øynene rettet mot meg. Det er ikke mange, men likevel får jeg en ubehagelig følelse. Det er kanskje 5 stykker her inne. 2 gutter, som går i svarte klær og ser litt emo typer ut. Men jeg dømmer de ikke, for de kan likevel være en bra person. Selv om ikke utsende viser det. Også er det 3 jenter. 2 av de er cheerleadere og den andre jenta  er også kledd i svart, men har farget håret lilla. Det ser egentlig litt kult ut.

Jeg går forbi alle, og cheerleaderne gir meg stykke blikk når jeg går forbi de. Siden jeg ikke bryr meg om de, himler jeg bare med øynene. Derfor bestemmer jeg meg for å sette meg bakerst i klasserommet. Vi kommer sikkert uansett ikke til å gjøre noe spesielt.

Læreren er en mann. Han har et par briller på nesen, hvitt kort hår og veldig høy. Det har gått ti minutter uten at vi har gjort noe. Og fortsatt sitter læreren der med kaffekoppen i høyrehånden, mens han leser i avisen. Skal vi liksom ikke gjøre noe da?

Det var kjedelig, og det var enda en halvtime til gjengsittingen var over. Liksom her sitter vi å gjør ingenting, hvilken straff er liksom det? Ingen så ut til å bry seg om det. Siden læreren var så opptatt av å lese i avisen sin, så merket han ikke at noen av elevene brukte mobilen sin.

Jeg derimot tok opp en tegneblokk og fant fram en blyant. Det var kanskje ikke så spennende, men jeg likte og tegne. På en måte var det avslappende, akkurat som da jeg spilte på pianoet hjemme.

Det var mine tre yndlings ting. Å lage mat, tegne og spille piano. På min siste skole hadde jeg piano timer, tegnekurs og jeg pleide alltid å lage mat hjemme med mamma. Før ulykken.

Endelig var gjensittingen over, og klokken var allerede over tre. Jeg fortet meg bort til skapet mitt, som tilfeldigvis bare var noen få meter fra bøttekottet. Mens jeg tar matte boken ut av skapet, kunne jeg høre lyder fra bøttekottet. Jeg låste skapet og gikk mot døren.

Forsiktig satte jeg øret mot døren. Den var kald, siden det var laget av tre. Jeg fikk frysninger gjennom hele ryggen, bare ved å sette øret borti selv om det var tre. Skjønte ikke helt hvorfor, men brydde meg ikke noe om det. De rare lydene var faktisk grynting. Det hørtes faktisk ut som de sov.

Uten helt å tenke meg om, begynte jeg og le kort. Plutselig kunne jeg høre en av de våkne, som førte til at alle våknet. "Hallo, er det noen der?!" Ropte en stemme. Jeg skvatt, men var helt muse stille.

Igjen kom stemmen og spurte om det samme, men denne gangen begynte de å banke på døren gjentatte ganger. Jeg var fortsatt helt stille, men at de begynte og sparke i døren skremte meg. Liksom hva om de ødelegger døren, og kommer stormende mot meg?

Bankingen ble høyere og sterkere. Hvem vet hva som vil skje. Men det er ikke akkurat son at de kommer til å drepe meg, bare skade meg. Som sikkert ikke er så ille. Ok, kanskje det jeg gjorde var en dårlig ide.

Mobilen min begynte og vibrere. Bankingen ble høyere og hengslene ristet. Ok, de kunne faktisk ødelegge døren. Og da vil jeg være offeret de vil kaste seg over. Noe jeg helst ikke vil være. Jeg tok opp mobilen og begynte og hviske.

Jeg fortalte de andre at jeg var ferdig, og at jeg kunne møte de på kjøpesenteret om 10 minutter. Vanligvis går det 15 minutter, men hvis disse guttene kommer seg løs. Da er jeg død. Bokstavelig talt.

Fort legger jeg mobilen og går vekk fra døren. Hengslene begynner og riste og den ene detter av. Det er like før de kommer seg ut, og jeg begynner og løpe mot utgangen. Akkurat ide jeg er ute av skolen, kan jeg høre døra smelle i veggen. Enda tar jeg ikke sjansen, så jeg løper alt jeg kan bortover mot kjøpesenteret.

Jeg er kanskje 100 meter fra skolen, og jeg kan høre tre store guttbrøl langt bort. Noe som ikke viser noe godt tegn, liksom hvem vet hva de kan finne på. De er tross alt badboyer, og for alt man vet kan de være kriminelle. Hvem vet. 

Jeg brukte nesten nøyaktig 10 minutter dit, og for å være helt ærlig så løp jeg hele veien. Aner ikke hvor jeg fikk kondisen fra, kanskje det var fordi jeg var redd de fant ut at det var meg og jaget meg. Best å være på den sikre siden liksom.

Da jeg kom på kjøpesenteret satt de på starbusk og hadde kjøpt seg en iskaffe hver. Heldigvis hadde Susanne allerede kjøpt en til meg, som vare ventet på at jeg skulle drikke den. Munnen min fyltes opp med vann, bare ved tanken. Og den var bare så god.

Vi gikk rundt på kjøpesenteret og hadde bokstavelig talt vært i alle sminkebutikker. Bare for å finne sminke til en fest liksom. Skjønte ikke hvorfor man skulle skape så mye bry av å dra på en fest, men det var tydeligvis veldig stort. Siden det var mange andre kjøpte både kjoler og sko.

Akkurat ide vi skulle gå, fikk Emilie øye på en kjole lenger inne i kjøpesenteret. Hun begynte og løpe, og alle løp etter. Mads og Nicolai. Ja, jeg hadde invitert Emilies crush. Men siden de ikke ville gå med oss i sminkebutikkene noe som ikke var en overraskelse. Dro de heller på sportsbutikker og videospill butikker. Gutter liksom, selv om jeg selv liker å gå i sportsbutikker. Ikke døm meg, jeg liker bare og trene. Selv om jeg ikke gjør det så ofte.

Det var en gang Emilie så rart på meg, og lurte på om hvorfor jeg hadde blåmerke på hoftene mine. Jeg hadde selvfølgelig glemt at jeg hadde fått blåmerke etter i går, når jeg sperret guttene inne i bøttekottet. Jack hadde klemt så hardt rundt midjen min, at det hadde blitt et sort merke. Som jeg uheldigvis glemte og dekke med sminke. Jeg bare fortalte bare at jeg hadde slått meg på skrivebordet. Så ikke helt ut som alle trodde på det, men de lot være og spørre noe mer.  

Resten av dagen var vi egentlig bare hos Mads og spilte videospill. Ja, du hørte helt rett. Videospill, som overraskende er ganske gøy. Nå skjønner jeg endelig hvorfor gutter spiller det. Mads og Nicolai synes jeg var overraskende flink, til å være første gang. Mens Emilie og Susanne sleit litt mer. For å være helt ærlig så det ikke ut til å plage de, for da bare hjalp Mads og Nicolai de. Noe som så ut til å være helt griet, der de satt og rødmet helt i hundre.

Det var faktisk en overraskende bra dag. Jeg fikk hevna meg på drittsekken og hans venner, fikk shoppa og spilt videospill med vennene mine. Dagen kunne faktisk ikke vært bedre, enn son som den var i dag.

Da jeg kom hjem gikk jeg rett på badet og tok meg en dusj. Vanne var kaldt, noe som alltid roet meg ned. Leppen min var alltid helt blå etter det kalde vannet, men det var aldri noe farlig. Jeg surret et håndkle rundt meg og gikk mot rommet mitt.

Gardinene var trekt for, son som jeg foretrekker det når jeg har en drittsekk som nabo. Jeg kledde på meg en sove shorts, men en hvit singlet der det sto fuck everyone. Etter det lå jeg bare og hørte på musikk, helt til jeg sovnet. Faktisk sovnet jeg med et smil om munnen min, noe jeg ikke har gjort på veldig lenge.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Da har jeg skrevet ferdig kapittel 10. Overraskende så skrev jeg denne på noen få timer. Jeg vet at den ikke er så spennende, men jeg prøver å ta det litt gradvis så det blir flere kapitler.

Love yah <3

Who are you?Where stories live. Discover now