1 Et nytt hus en ny start

884 24 0
                                    

Klokka var 6 på morgenen og vi satt fortsatt på flyet til California. Pappa lå og sov, mens Andreas satt og så på film. Jeg gjespet og bladde til nese side i boka mi. Og nei jeg er ikke nerdete, jeg bare liker bøker.

Flyvertinnene som jobbet gikk rundt og samlet søppel. En av pilotene på flyet, sier vi lander om noen få minutter. Jeg pakker ned boka mi, og dulter Andreas i skulderen. Det ser ut som han skjønner hva jeg mener, når jeg peker på setebelte lyset. Han nikker mot meg, og fester setebeltet.

Det er enda tidlig på morgenen, og sola er enda ikke stått opp. Noe som betyr det enda er mørkt på himmelen. Alle lysene fra California lyser opp mot himmelen. Man kunne nesten kalle det for lysbyen, selv om det egentlig er Paris.

Etter noen minutter er vi nede på bakken, og folk begynner og pakke sakene sine. Når flyet har stoppet, venter vi på å få komme ut av flyet.

Med en gang man kommer ut av flyet blir varmen bare slått mot deg. Jeg trekker inn den deilige sommerduften. Det lukter friskt og jeg blir svett i pannen. Bare av og stå ute i sola. Det må være rundt 34 grader eller noe, siden det er like før jeg svetter i hjel.

Andreas har leid en gammel bil på et værste like i nærheten. Pappa sitter foran i passasjersetet, jeg bak og Andreas bak rattet. Pappa kan ikke kjøre oss til huset, siden han drakk alkohol på flyet.

Etter 3 timer med kjøring ender vi opp i en oppkjørsel. Det er et toetasjes hus, ikke så veldig stort men passelig nok. En liten hage foran huset, med et hvit gjære rundt.

Jeg har allerede glemt huset vi bodde i før, og løper opp trappen til rommet mitt. Dette var starten på et nytt og bedre liv tenkte jeg, mens jeg løp opp.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Det var det første kapittelet i boka mi Who are you? Som dere sikkert vet har jeg sluttet og skrive på min forje bok, siden jeg rett og slett synes den ble dårligere og dårligere.

Jeg håper denne boka blir bedre, og jeg har fått inspirasjon fra andre bøker jeg har lest. Noen ting tar jeg fra min forje bok( som jeg slutta og skrive på), eller fra mitt eget liv.

Håper du blir fornøyd med boka, og stille meg spørsmål om det er noe du lurer på <3

Who are you?Where stories live. Discover now