26. Ca intre prieteni

547 47 14
                                    

    Totul era frumos până când un dres de glas se auzi în camera si ne despărțim atât de repede în cat nu am observat ca Harry se dăduse  jos de pe mine. Ne uităm amândoi la ușă și îl vedem pe Louis cu mâinile la piept, alături de Gemma care se abținea sa nu râdă.

Harry lăsase capul jos si începe să se scarpine la ceafă, iar eu am început sa rad in hohote.

    - Tu ce razi? vine Louis nervos la mine si începe sa ma gâdile iar eu incepand sa rad din ce în ce mai tare pana mi-au dat lacrimile.

    - Gata! Gata! Nu mai râd! incerc sa-l fac pe Louis sa ma lase in pace.

     - Promiți? imi zice Louis gadilandu-ma mai tare.

     - Promit! Ii ziceam in timp ce încercam să ma opresc din ras.

     Intr-un final Louis m-a lasat in pace, iar eu cand am avut ocazia sa se intoarca cu spatele am luat perna de sub cap si am aruncat-o in el, apoi m-am ridicat repede si am inceput sa fug. Am iesit pe langa Gemma care s-a dat la o  parte din calea mea, dar a încercat sa se pună în calea lui Louis pentru am putea da puțin timp ca sa fug.

     Fugeam prin toata casa incercand sa scap de el, dar a reusit sa ma prinda cand am incercat sa sar pe canapea si cand am sarit am pus piciorul pe perne iar celalat mi sa lovit de marginea de la canapea si m-a facut sa cad pe burta. Atunci Louis a luat o patura, mi-a aruncato pe cap si m-a prins in ea, m-a luat peste umar si ma dus afara. M-a asezat pe jos, apoi a fugit repede in casa si a incuiat usa, nu inainte de am pune o pereche de adidasi in fata usi.

        - Louis! Deschide usa! Se uita vecinii ciudat la mine! ii zic in timp ce sunam incontinuu la usa... Louis! Nu ma face ca atunci cand te prind iti mai iei o perna in cap! Deschide afurisita asta de usa! Sau macar da-mi castile sa ma duc sa alerg. Atunci deschide putin usa, imi arunca repede castile si inchide usa la loc... ce porc... 

           M-am incalțat repede,mi-am bagat castile in urechi si mi-am dat drumul pentru inceput la melodia lu Rihanna ft.Calvin Harris -„This Is What You Came For" si am pornit. Alerg de 20 de minute si nu ma simt obosita inca... dar imi este un pic de sete. Am ajuns langa un parc si am hotarat sa alerg putin prin el poate gasesc o tasnitoare ca sa pot sa ma hidratez.

           Am vazut una si am inceput sa alerg cat mai repede spre ea. Cand m-am oprit atunci s-a oprit si o fata cu parul saten, ochi verzi spre albastru iar cel stang avea o pata maro in el. Este foarte draguta. I-am facut semn sa bea ea prima si asa a si facut.  

          - Mersi..imi zise si imi zambeste usor. :) 

         - Nu ai pentru ce. ii zambesc si ma aplec sa beau si eu putina apa. 

         - Eu sunt Mădă. eu ma ridic, imi sterg apa de la gura si ii raspund.

         - Els. Incantata si dau mana cu ea si ii zambesc. 

        - Sii... pe unde stai? 

         - Sincera sa fiu, nu prea stiu pe unde stau.. adica nu stiu numele strazi... dar pot sa ma orientez cu privirea. ii spun si las capul in jos de rusine.

          - Hey! Stai calma! Nici eu nu stiam numele strazi cand m-am mutat prima data. Mi-a luat 2 ani sa retin numele strazi. imi zice si incepem sa radem ca doua proaste. Deci vrei sa alergam pana pe langa tine sau sa ne plimbam? Poate asa ne mai cunoastem.

           - OK. Hai sa ne plimbam. ii raspund si ii zambesc usor. 

          - Deci de cand te-ai mutat aici? 

         - Pai de cand m-a adoptat fratele meu... ii spun in timp ce mi-am scos castile de la telefon si mi le-am bagat in buzunar.

          - Ai fost adoptata? Si credeam ca eu am avut o viata grea... 

          - Mda... tu? De cand stai aici in oras?

          -  De la 8 ani. Adică după ce s-au recăsătorit maică-mea.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Aug 07, 2017 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Louis adopt me?!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum