5. asta

1.8K 143 1
                                    

    Inca suntem in bucatarie uitandune la Niall cum face de mancare. In timp ce facea ouale dadea din fund si fredona un cantec. Baiatul asta imi da cosmaruri.

    Imi iau privirea de la poponet si mio duc pe Ely. O vedeam zambind de cum danseaza Niall ca un descreierat.

    - Deci, ce forma vreti de clatite? il aud pe Niall zicand.

    - Ce? ma intreaba Ely confuza.

    - Azi e luni, nui asa?

    - Da. Asa cred. De ce?

    - Pai, Niall in fiecare luni ne gateste micul lui de jun special. Si de fiecare data ni le taie in ce forme vrem. Stiu e ciudat,  trebuia sa facem asta ca sa nu se intristeze din cauza ca ie dor de casa. Asa favea in fiecare luni la el acasa, asa ca-l lasam sa faca si aici.

    - Ce dragut din partea voastra. Imi zice oferindumi un zambet mic si bland.

    - Deci? Ely tu in ce forme vrei?

    - In forma de inimioara si steluta.

    - Bine steluata. Lou tu ce vrei?

    - Ca de obicei.

    - Bine. Tu ce vrei Zayn?

    - Si la mine ca de obicei.

    - Bun bun.

     Dupa cateva minute in care sa chinuit sa le taie cum leam cerut, am ajuns sa ne batem cu mancare.

  Ely pov.

   Stateam linistita si ma uitam la Niall cum taia cu grija clatitele. Cand a venit sa mi-o aduca pe a mea, a trecut prin fata lui Zayn, iar mancarea mea a ajuns pe tricoul lui Zayn. Dupa aceea bucataria a devenit un loc de razboi. Eu m-am retras intr-un colt si ma uitam la ei.

       La orfelinat erau in fiecare zi astfel de batai, numai ca acolo ne bateam cu mancare care era uscata si veche de cateva zile. Multi ne gandeam ca ai bine decat sa ne imbolnavim din cauza ca mancam mancare expirata, mai bine ne imbolnaveam din cauza ca nu mancam si ca eram prea slabi si obositi. Noi de obicei mancam mancare buna doar lunea si duminica. Deci nu pot sa spun ca muream de foame, doar ca eram destul de slabiti si ne slabeau si mai mult ranile pe care ni le faceau acolo.

     Sincer nu inteleg de ce ma tot gandesc la ce sa intamplat atunci, dar pur si simplu nu pot sa uit anii aceia de tortura. Ma rugam incontinuu la dumnezeu ca sa pot sa am o viata mai buna.

   Baietii mau scos din gandurile mele  atunci cand am auzit un tipat de fetita. Acela era Zayn care sia dat seama ca ia dat Niall mancare in par.

    Zayn alearga dupa Niall prin casa de 10 minute. Saracul Niall. Intr-un final Zayn la prins pe Niall, s-a urcat pe el ia prins piciorul cu o mana si cu cealalta o parul. Cred ca iar fi rupt parul din cap daca nu intervenea Louis.

    Asa mi sa intamplat si la orfelinat, cand ma nateam eu cu o fata pentru ca mia pus spaghete in par. Se pare ca semen mai mult de cat cred cu Zayn.

****

    In sfarsit sau linistit toti in casa. Lou ma invitat sa vedem un film. Neam asazat pe canapea si a inceput. Eu plictisandu-ma, am adormit pe umarul lui.

     - Nu, te rog!!! Nu-i fa niciun rau! Il-il iubesc!! E fratele meu. Nu-i fa nimic. Te implor. Nu-i fa nimic. Lam implorat pe acel om, in timp ce ma lasam in jos pe perete.
     Vedeam cum il batea pe Louis cu brutalitate. As vrea sa fac ceva dar nu pot. Sunt legata de ceva metalic.

      M-am trezit plangand. Ce vis groaznic. Si la orfelinat aveam vise de genu, numai ca eu eram cea care era batuta si torturata. Acele lucruri care mi leau facut  mau traumatizat. Dar se pare ca incep sa tin la Louis.

****
   Hey... sper ca va placut. Astept pareri. :-* °*°  ^_^

Louis adopt me?!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum