19. Harry!!!!

1.4K 109 5
                                    

M-am trezit inca la pieptul lui Louis. Niciodata nu m-am simtit mai in siguranta ca acum.

Ma dau cu grija jos din pat ca sa nu-l trezesc pe Louis care inca dormea ca un bebelus.

Mi-am luat un hanorac lung si larg cu 16 pe el, o pereche de iegari negri si lenjeria mea gri, si m-am dus in baee ca sa ma schimb.

Dupa ce imi fac si rutina de dimineata si ma si schimb ies din baee. Il vad pe Louis stand pe spate si se uita la tavan.


- Neata! ii spun in timp ce imi prindeam parul intr-un coc dezordonat.

- Neata. Cum te mai simti?

- Mai bine... Acum vreau sa ma duc la Harry ca sa vorbesc cu el.

- Ok. Oricum trebe sa ma duc sa ma spal si eu. Hai sa te ajut sa faci patul apoi plec.

- Nu trebe. Stai linistit. Il fac eu dupa ce vorbesc cu Harry.

- Bine. imi da un pupic pe frunte apoi iese din camera.

Ies si eu, inchid usa si ma indrept spre camera lui Harry. Ciocan la usa de doua ori dar fara niciun raspuns. Mai ciocan inca o data la usa, si din nou fara vreun raspuns.

- Harry, sunt eu, Els. Te rog deschide. Vreau sa vorbesc ceva cu tine. ii spun in timp ce mai ciocan de doua ori in usa.

Cum din nou nu am avut vreun raspuns, m-am gandit sa incerc clanta. Usa nu era inchisa? Deschid de tot usa si il vad pe Harry pe jos, cu mana intr-o balta de sange, un cutit cu sange pe el, iar langa Harry se afla o hartie alba pe care scria ceva. Ma arunc fara nicio ezitare langa Harry, ii prind capul in brate si incep sa tip dupa baieti.

- Harry! De ce ai facut asta? Harry! spuneam in timp ce lacrimile curgeau din ochii mei cu putere. Louis! Niall! Zayn! Liam! Veniti repede!

Iau hartia de pe jos, o impaturesc si o pun in buzunarul hanoracuului.

Imediat au venit si baietii, si au inlemnit cand l-au vazut pe Harry pe jos. Niall a sunat la o salvarea care a venit in scurt timp.

Eu si Louis am plecat cu salvarea, iar baietii au venit in urma noastra cu masina lui Zayn. Atat imi mai aminteam din cauza ca mi se facuse rau si am lesinat.

****

Simt o mana care imi tot mangaia fata. Deschid incet ochi, si raman cu ei atintiti spre un perete alb ca sa ma pot obisnui cu lumina.

Imi ridic incet capul de pe umarul lui Louis, si ma uit in jur, apoi imi plec capul in pamant.

- Harry cum se mai simte? il intreb imcet pe Louis.

- Se simte mai bine acum. Dupa ce iau cusut rana si iau oprit sangerarea se simte mai bine. Dar nu pot sa inteleg ce la facut sa faca asta.

Atunci imi amintisem de biletelul care se afla langa Harry si pe care il bagasem in buzunar. O desfac incet, si incep sa o citesc.

" Draga Els...

Nu stiu cum am putut sa te ranesc in halul acela aseara. Dar stiu un lucru, acela fiind ca te iubesc si nu pot trai fara tine. Te rog sa ma ierti pentru felul in care m-am comportat si pentru ca nu am putut sa-ti fac surpriza de ati oferii primul sarut aici intr-un moment cu adevarat special.
Te iubesc si esti totul pebtru mine. Vroiam sa fii sotia mea, sati ofer o fetita pe care sa o numim Darcy, dar nu am putut face asta. Te rog sa ma ierti.

Cu multa dragoste,
Harry "

- Si eu te iubesc Harry. spuneam in timp ce inca citeam ultimul rand.

Mangaiam pata de sange de pe hartie cand Louis m-a tras din gandurile mele.

- Els! Harry sia recapatat cunostinta. Noi l-am vazut deja, dute si vorbescte cu el ca tot intreaba de tine.

Ma ridic de pe scaun, bag hartia inapoi in buzunar si intru la el.

****

Bun. Deci. Un capitol cam neinspirat... Sler ca va placut oricum.

Va pwp ursuletilor! ʕ•ﻌ•ʔʕ•ﻌ•ʔ

Louis adopt me?!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum